Ahoj,
zrušily se mi plány na víkend, tak mě napadlo, dokavad má být relativně pěkné počasí, vyrazit do Náchoda na serii "FCPT". Jednalo by se buď o tento pátek, sobtu či neděli nebo o celý víkend s přespáním. Dle kačerů, kteří cestu již absolvovali by se za jeden den pěšky dala stihnout. Co se týče dopravy, tak bych volila vlaky a autobusy.
Vím, že je to na poslední chvíli ted touto cestou někoho shánět, ale kdo ví, třeba se zadaří ![]()
Pokud by měl někdo zájem, tak pište, pište
eventuelně by šlo domluvit i osobní setkání, zítra 8.9. se budu vyskytovat na eventu "Geo nápoj 3" v Kobylisích.
Také se ke mě doneslo, že serie tímto rokem nejspíš končí, takže je škoda si ji neprojít dokud exestuje ![]()
Hau,
taky mi padl vikendovy program a na FCPT si taky dlouho brousim zuby !
Ale mohla bych jen v sobotu bez přespaní. Ale myslim ze pesky se to da zvladnout.
Koukam na ten Geo napoj 3 a mohla bych tam stihnout zitra dojet tak na 19tou doufam …
A ted du studovat jak tam dojet a jak to obejit :oF
Xork42
Ahoj, dneska večer to dukladne prostuduju a zitra na eventu se domluvime ![]()
Také se mi doneslo, že by FCPT u Náchoda mělo končit a proto bych se ráda vypravila na odlov. Našel by se někdo, kdo by se chtěl vypravit na odlov tento víkend? 24.9. nebo 25.9., pouze jeden den? Nejlépe kešky objet na kole. Tam se dopravit autem, případně auto mám, ale řidič nic moc :-). Mladá Boleslav, Jičín.
Nevíte někdo kolik má tato serie delku v Km?A je to hodně kopcovitý terén?
Jsem sváteční cyklista, tak abych si nejel z Brna pro smrt ![]()
Samozřejmne cesta Brno-Náchod autem ![]()
Pokud jedeš z Brna, doporučuji auto nechat v Novém Městě (Náchod bývá zasekaný a máš to kratší). Z Nového Města přes Peklo do Bražce (cestou pár kešek), sem to je většinou podél řeky. Zde vystoupat na začátek FCPT, zde stoupání na Dobrošov (od řeky cca 200 m stoupání), odsud to jsou většinou "houpačky", stoupání asi 50 m z Rokole a pak ještě menší stoupání asi 100 metrů ze Slavoňova na Mezilesí.
Takže pohodový výlet, pokud alespoň někdy jezdíš…
My celý okruh na kole, který měří 44 km dali za 6,5 hodiny a to jsme ještě hledali další kešky ![]()
Na kole je to tu nádherná projížďka, krásná krajina okolo, vřele doporučuji dát na kole ![]()
Roman_Jaromer: Děkuji za vyčerpávají odpověď.Do 50 km zvládám jizdu na kole bez utrpení, tak to asi dám jak radíš od Nového města.Snad bude ještě příští víkend ucházející počasí abych to stihl než bude serie zrušena.