Nádoby na keše zdarma a s certifikátem !!

Chcete krásné, nové, jedenkrát použíté 1-litrové nádoby s certifikátem bezpečnosti na Vaše kešky.. ANO!!!,
Ale to přece není možné???
Ale ovšem že to možné je!!!
Víte kde je ve vašem okolí nemocnice (mikrobiologická laboratoř)…ANO ???..bingo,
…a znáte někoho kdo tam pracuje, nejlépe nějakého vedoucího pracovníka…??? … tak to máte v kapse.
Totiž je to tak: mikrobiologické laboratoře se v naší res-publice víceméně povinně účastní kontroly kvality.
Čtyřikrát ročně každá laboratoř dostane lyofilizované vzorky v krásném obalu poštou. A tento obal má obsah 1 litr a rozhodně se hodí na keš.
Dle posledních výsledků bylo rozesláno v minulém čtvrtletí 114 těchto nádob… podrobnosti a obrázek nádoby je na:
http://www.dgpgroup.com/eCommerce/resources/category/15/Default.aspx
je to ta s modrým víčkem. Jinak se s ní můžete setkata na keši GCKNPP, GCWDMN.
Zdravím všechny Pavel alias KK.

Pěkné, a pravděpodobně kvalitou uzávěru pytlík nepotřebující. [Y] ...Ještě toho vedoucího nějak lapit.

Když už jsme u těch nádob - nevíte někdo kde se dají sehnat "nevyfouknuté PET lahve" - aspoň myslím, že to je polotovar na petflašku. Docela často to bylo použito teď na nových keších Czech GeoChecku a je to perfektní nádoba na small. Téměř nerozbitné (průměr cca 4cm, délka cca 20) a hrdlo s uzávěrem to má jak PETka, krásně těsnící. Kam se na to chodí? 

na to je potreba ukecana kamaradka, ktera pracuje v arealu, kde sidli i firma s petkama. a ona takhle sem tam parkrat zajde pokecat s chlapikama tam pracujicima [:)] no a vzhledem k tomu, ze je to jedina dama, kterou na svem pracovisti kdy vidi, tak si ani nevsimnou, ze jim pri jejim odchodu nejaka petka chybi. [;)] [:D]

pak nam petky taky dodali VaFici, ale jak na to jdou oni, nevim [:)]

Jen mě tak napadá, že krásnou krabičku lze získat z přípravků do bazénu. Teď už vám stačí najít někoho, kdo vlastní bazén a užívá třeba chlorové přípravky do bazénu a máte vyhráno. Stačí je pečlivě vymýt a je to! Sám mám doma asi 4 a jsou perfektní. Tak ahoj  [;)]

Pikslu od chloru jsem použil, ale smrděla. Pak jsem zjistil, že úplně stejné vyhazují do odpadu v lékárnách. Jsou sterilní a bez problémů. Všechny moje kešky jsou v nich. Takže i kamarádka v lékárně může pomoci.

Nemám rád tyhle válcové nádoby. Hůř se z toho vyndavají věci, hůř se do nich dávají, vejde se tam toho míň než do jídeláku a rozdíl v ceně 100Kč mě moc nepřesvědčuje. Na druhou stranu musím uznat, že se dají lépe uzavřít než jídeláky, ale zase když se vymyslí pěkný úkryt místo “podšutráku”, “pařezovky” atp., tak to nemusí být problém.

[quote] Honza.cz: Pikslu od chloru jsem použil, ale smrděla. Pak jsem zjistil, že úplně stejné vyhazují do odpadu v lékárnách. Jsou sterilní a bez problémů. Všechny moje kešky jsou v nich. Takže i kamarádka v lékárně může pomoci.
[/quote]

Staci nechat pixlu od chloroveho pripravku par dni otevrenou. Chor vycichne pomerne rychle a spolehlive. Vyzkouseno. Krom toho z bazenove chemie se daji pouzit i naprosto stejne pixly, ale od nechlorovych pripravku (pH+, pH-, vlockovace, apod).

Doma se mi vali asi techto 5 pixel, kdo by mel zajem, at si pro ne klidne prijede [:D]

A mohl bys mi prosim jednu takovou sehnat ? Momentalne by se mi na jednu pripravovanou kesku moc hodila. Predem dik

Piksel mám dost, teď dokonce vyšel nový model "kyblíček". Jak by sis ji chtěl vyzvednout?

Ze by se blejskalo na lepsi cas a GeoBen zacal take delat pro nas kesky??? [:P]