Nadpozemsky demon ISTANEM

Kacer ISTANEM zalogoval na brnenskych kesich za posledni 4 dny pres 190 nalezu (jednim slovem HALELUJA) … na jedne kesi, kde podle logu mel byt den prede mnou, po jeho navsteve neni v logbooku ani vidu, ani slechu … zrejme nejaka nadpozemska zalezitost

A co ti na tom vadí?

Ja to chapu. Je to proste upozorneni vsech bodaru na spici, ze jim nekdo brzy natrhne pr*el. :))

Sobiku, myslim si, ze pokud je nekdo podvodnik, je spravne na neho upozornit ostatni…

Další flame vlákno o podvodných lozích? Že vás to baví pořád řešit …:smiley:

A vedl takový výkřik do tmy někdy k něčemu? Já o ničem nevím… Nepustil ho někdo na event? Nedostal pivo v hospodě? Když na to narazí owner co kontroluje logbooky řádek po řádku, tak mu maximálně smaže log, ale takovej kačer s tím počítá, takže je stejně v klidu. Dožene to zase někde jinde…

Takových nicků, kteří se chtějí ukázat jsou desítky, stovky… Ty si snad budeš za měsíc ten nick pamatovat? Pamatuješ si i ty ostatní co se tady o nich psalo? Těžko… GC je hra a každý si ji dělá takovou jakou chce. Jestli mají radost z toho, že už mají tolik keší a nikde nebyl, nic se nenaučil… je mi ho líto. Je to ale jeho hra, mně nijak neohrožuje a jednou ho to stejně přestane bavit.

Myslím, že jsou v GC mnohem horší věci - vykrádání GC/TB, vykrádání keší od pokladů atd. To dělají aktivní kačeři a to je smutnější.

Jako, že se loguješ pod vodou? :wink:

V tomto pripade se to me osobne nijak netyka, tak mi na tom nevadi nic … jen shoda nahod, ze jsem logoval par kesi tesne po inkriminovanem datu a nikde jsem zadne podpisy odpovidajici tolika logum na gc.com nezaznamenal … treba se podepisoval do buukuu nekdy davno a ted to chce vsechno dohnat a zapomnel nastavit spravne datum B) asi nejakej letajici VelkyVezir … HALELUJA …

Hm, jestli všude kopiruje jenom to HALELUJA a má jich jenom 193 je to pěknej žabař.
Podle mě to muže vadit maximalně někomu, kdo si našvindloval míň než on (jestli teda švindloval).
Někdo si holt při kešování prošoupe podrážky a někdo vymlátí CTRL na klávesnici.

p.s. Teď mně napadlo, že možná pro to jsou tam ty CTRL dvě