V rámci fotozpravodajství na jednom nejmenovaném serveru jsem narazil na dobré foto - vsadím boty, že to je kačerka na známé virtuálce (sám ji nemám, tak to nedokážu říct přesně, ale podle fotek u logů by to mohlo být ono, ne?) ![]()
http://aktualne.centrum.cz/domaci/fotogalerie/2009/12/07/nahe-americanky-protestuji-v-centru-prahy/
boty - ty nové, co jsi kupoval před 14 dny ? ![]()
Pěný úlovek ![]()
Pokud to byli kačeři, ještě se nezalogovali, ale za jeden, dva dny to bude jasné ![]()
Myslím, že to nebyla kačerka, ale docela obyčejná cizinka. Ve většině průvodců se píše, že by si měl turista sáhnout na psa a něco si přát. Pro štěstí. To by asi i důvod, proč u této sochy udělal onen owner - američan tu virtuálku
Před měsícem, ovšem ty bych raději nevsázel ![]()
Je to tahle keska : [cache]GCF496[/cache]
No v tomhle případě bych řekl "sáhnout si na hada( nebo na obě), a něco si přát"![]()
…nedostat rovnou po papuli ![]()
sakra nahatý holky a já u toho zase nebyl ![]()
Je to absolutní nesmysl, na toho psa si denně šáhne tak 10000 lidí. Kdyžtak moje velikost bot je 45, adresu ti pošlu přes PM.
jj, souhlas. Ta socha je v každém průvodci a v podstatě každý cizinec, co jde na KM, si chce sáhnout…
… jo a ty aktivistky zase až tak nahé nejsou.
Toto byl možná jediný kladný jev na celém tom hnutí na ochranu norků, lišek a králíků, kteří by se jinak ani nenarodili. Leč většinou aktivistky takových NGO hnutí bývají šeredné, ploché a kostnaté. Jinak by žily normálně…
![]()
Tak to je hodně hloupý.
Nevim jestli to ma byt for nebo je to nejaka chyba ale ten odkaz co mas v podpisu je na mě a ja 100% mohu prohlasit že jsem letos v Praze nelovil ![]()
Dobrej chyták, ale ten odkaz je na všechny
. Možná je to úmysl nebo je to špatně nastavený, každopádně to každýho hodí na svůj vlastní profil.
jů to je ale kouzlo ![]()
Pro ty nešťastné norky by fakt bylo lepší, kdyby se vůbec nenarodili. Takové ty zvrhlé kreatůry, které by za druhé světové mávaly devítiocasou kočkou někde v koncentráku, mají možnost realizovat se právě třeba na jatkách nebo takovejch koncentrácích pro zvířata.
Naprostá pitomost, slečno. Jatka jsou průmyslový podnik, optimalizovaný na efektivnost (jak už tak průmyslové podniky bývají). Na zvrhlosti je tam zhruba stejný prostor, jako třeba v automobilce.
Hergott, tady se to zelená
Takové naivky, jako ty dvě z mostu, nedávno v Anglii ty nebohé zotročené norky pustili na svobodu. Jako Lincoln v roce 1861. A bylo. Norci vyhubili hromadu normální nebohých zviřátek v celém širém okolí. Ale budiž, když se kácí les, padají třísky, matička Gája za to stojí, účel světí prostředky… Zcela v té samé rovině je oblíbený slogan ZABIJ BOBRA, ZACHRÁNÍŠ STROM a plán našich zelených, co se chystají vystřílet muflony a kamzíky s tím, že jde o nepůvodní druhy… B)
@