Kdyz nahraju do moji Bedovy pomsty Body s souradnicemi cache tajk se mi v bodech zobrazuje jen maximalne 15 bodu. Kdyz pak nejaky bod smaznu objevi se misto nej nejaky dalsi. Nahravam ve formatu *.gpx vystup ze skrysotlace.
V moji Viste C se zobrazuje 50 kesi dle posledni nactene polohy. Pokud jsem GPS vypnul napr v Brne, tak neuvidim prazske kese do doby, nez se nacte nova poloha. Bude tam jen 50 brnenskych. Presne jak rikas, vymazes jednu a seznam se doplni o puvodne “neviditelnou”. Proste se ti zobrazuje jen tech 15 nejblizzsich k tve soucasne poloze. Je to asi dane mensi pameti Legenda, ze jich vidis jen 15.
a to sa da, nahrat boha do gps? :)))
Krom toho hledani boha v GPS bych vyzkousel zobrazeni ne podle nejblizsi, ale NAJIT PODLE JMENA - to by melo zobrazit vsechny body a ne jen par nejblizsich.
Treba se zobrazuji jen bohovske kese.
boha do gps možná ne, ale boha do legendy určitě ano :-))
Zase jednou takovej dobrej preklep
To uz se mi dlouho nepovedlo…
Tak tak, do Bedova Legenda se vejde sice 1000 bodu, pokud ale das zobrazit Nejblizsi, tak jich vidis 15 nejblizsich od tve pozice-logicke, vic naraz by dost zatezovalo GPSku, ktera by musela srotovat vypocty vzdalenosti vsech zbylych bodu na cim dal vetsi kruznici a trvalo by to dlouho. Proto pro tyto ucely hledej dle jmena, no a zadani par znaku ze jmena ti hledani zkrati ![]()