nahrání statistiky na profil

Ahoj,
předem se omlouvám za totální neznalost, ale prosím někoho kdo by mi poradil.Nainstaloval jsem si Geoget i se všemi balíčky, které jsou potřeba na vytváření statistik na profilu, ale nejde mi statistika na profil nahrát.Jsem PM, tudíž jsem si stáhnul vše přes PQ, program chvilku pracuje a dává hlášku, že nahrává stat.na profil, ale na profilu nic není.Někde jsem se dočetl, že při nahrávání GG Statu se přepíší nějaké Temlate a já nevím co to je, ani jak to opravit.
Prosím,prosím o pomoc.
Děkuji.

mirekr: stahni si GASP, vypln loginy, pouzij svoje PQ a o vsecho ostatni se uz postara predpripraveny GASP. :wink:

ahoj, na této stánce: user:skript:autostat [GeoGet] je návod jak to nastavit.

Ovšem v této chvíli múže být ještě s nahráváním na server potíž a to proto, že groundspeak dělal nějaké změny na webu a nemusí fungovat geojarry tak jak by měl. Vydrž

krteczek: zadne problemy uz nejsou, je uz jak novy Geoget, tak i GeoJarry :wink:

Díky za odpovědi,
v GSAK to funguje v poho, to už jsem vyzkoušel minulý týden.Ale v Geogetu se s tím nemůžu domluvit.Nastavený mám všechno(snad správně),nainstalovaný mimo Files, ale kde nic tu nic.Navíc mi PQ stáhne o pět kešek míň, než jsem našel a který mám uvedený na GC.
GSAK mi stáhne plný počet.Asi to budu muset zkusit odinstalovat a znovu nainstalovat.A ještě jedna prosba.Jak mám v GSAK uložit všechny změny a nastavení? Když to zavřu a znovu otevřu, tak musím všechno nastavt znovu.
Díky.

Sorry, myslel jsem GASP a ne GSAK, přepsal jsem se.

mirekr: no tak kdyz ti jedno nejede a druhe jede, tak proc trvas na pouzivani prvniho? Cely balicek neni nic "extra", jsou to vsechno klasicke instalace, pouze uz spojene v jednom. Neni nic jednodussiho, nez si si pretahnout databazi do adresare DATA-GASP a zacit fungovat. :wink: