Může někdo poradit, jak nahrát více oblastí se skrýšema do GPS přes skrýšotlač? Mám např. stažený soubor GPX s oblastí kolem Českého ráje, dále soubor s oblastí Polabí , když chci dohrát tyto soubory do GPS, jde vybrat ale pouze jeden a tento inkriminovaný lze v pohodě importovat. Děkuji B)
???
Nějak nechápu otázku ![]()
Prostě do GPS pošlu jeden soubor a pak druhý. Stejné body se přepíšou a vejde se jich tam jen 500 nebo 1000 podle typu GPS.
Já to do GPS posílám přes Mapsource, kde si vyberu určitou mapovou oblast ze skrýšema a tu exportuju. Ale ta další z jinou oblastí mi vše samozřejmě přepíše. Dělám něco špatně ?
A Tobě se ty WP keší jmenují stejně?
Jinak, samozřejmě, jde otevřít MapSource 2x a zkopírovat si všechny WP do jednoho souboru a pak je nahrát najednou.
Do GPS nahráváš jen WP, to se přihráním dalších WP nemaže.
I v MapSource fungují obligátní zaříkávadla Ctrl+A, Ctrl+C a Ctrl+V ![]()
Stačí natáhnout ten první soubor, vlevo v seznamu všechny WP apod. označit za pomoci Ctrl+A, zkopírovat do schránky pomocí Ctrl+C, pak natáhnout ten druhý soubor, vlevo v seznamu kliknout myší do aktuálních WP a dát Ctrl+V… Objeví se tam i ty z prvího souboru…
Bezva, co nejdříve to odzkouším…díky
Ja si nahraji prvni oblast do GPS, pak otevru oblast druhou a tu prvni stahnu nazpet z GPS do MapSource k ty druhy oblasti. No a pak je spolecne poslu do GPS.
Ahoj právě jsem se dostal ke své GPS a prosil bych poradit co a jak pomocí skryšotlače nahrát do GPS.
Základní problém, občas se mně zakousne skrýšotlač, ale to vem čert. ale jak potom abych vytvořil gpx soubor takový aby potom v GPS obsahovala keška i informace o ni. A jak ji pak natáhnout do GPS - stačí jen zkopírování??
Zkus to tady:
http://cacheprinter.bubbles.sk/?action=help&lang=sk
Nebo pouzij tlacitko hledat uz se to tady resilo.
Tak pokud nahráváš přes Easy GPS, tak se nic nepřemazává, pokud vím..
A je to free.
Díky
už jsem chilkama zuřil i při registraci garminku :-p tak jsem rád za každou radu ![]()
No tak došel jsem k základnímu problému
vytvořím i GPX soubor ale jen sem tam se podari ze se ulozi tak aby se v GPS zobrazil i popis s obtiznosti a se vsim o keš a nejen souradnice. Kde je tedy problem ![]()
Dál zkusil jsem dany soubor pomoci Easy GPS nahrat do GPS a informace o keších se taktéž jaksi vytratily
začínám být trošku bezradnej
kdyby se našel někdo s chutí vysvětlit to krok za krokem či doporučit jinou lepší metodu tak ať se ozve na ICQ 232463885 (bud dnes 4.9. do 23:00 a nebo až v neděli po 20:00) Děkuji mnohokrát M.