Poradítje mi prosím někdo jak mám nahrát kešky do GPSsky, abych to nemusel dělat po jednom. Jsem někde slyšel že to jde nák nahrávát po třeba 50 i více keších. Prosím o pomoc zítra jedu z přítelkyní na Machochu a chtěl bych si tam v okolí vybrat kešky.
upřímně tě lituji, pokud jsi odlovil skoro 900 krabek a každou jsi ručně samostatně nahrával do GPS
Zkus GeoGet nebo PQ přímo z GC.com
já si kešky stahuju přes bráchu do GPSsky a mám to i s listingama a hintama, tak jestly by i přes něj neslůo ňák stáhnout kešky ve velkym. On má PM
Ano, šlo by to přes něj, a to pomocí tzv. Pocket query…
Jestli má brácha PM, tak si u něj nastav PQ na okolí Macochy a pak si to vše nahraj do gps. Můžeš dostat do gps až 1000 keší naráz ![]()
a kde si nastavim to PQ?? Co to vlastně je?? to slyšim poprvé ![]()
Pocket Query.
Jestli si někdo platí PM a nezná/neumí/nepoužívá PQ, proč si tedy platí PM? ![]()
EDIT: Omlouvám se za OT, ale prostě mi to nedalo ![]()
Nikde se nepíše, že by to brácha (PM) neuměl.![]()
Já se za OT omlouvat nebudu, protože kdyby se na to zeptal nějaký začátečník, dostal by vyhubováno a nejspíš ani ten odkaz na Geowiky by mu sem nikdo nedal.
A u BM se to přes GeoGet dělá jak? B)
V tomto směru jsem s Geogetem zelenáč. ![]()
Nejdřív si je do geogetu postahuješ, třeba přes GJ (hledej co to je) a pak použiješ exportní makro. Hned v první záložce, Export, a vybereš si. Jsou tam různá, optimalizovaná pro různé navigace.
Nebo použij Cachelist. Tam si je musíš povybírat po jedné ze stránky GC s mapou, ale pak je hromadně vyexportuješ a výsledný GPX soubor nahraješ do navigace. Přímo (Oregon), nebo přes MapSource (Etrex).
Zdravím Rejdioš. ![]()
- Geojarry, návod som ešte nevidel, ale pozri si toto http://www.s474n.com/navod-gasp-geoget-all-in-one-statistic-pack/, je to síce na nálezy, ale dá sa z toho naučiť dosť, aspoň princíp.
- Iný program, ja rád používam GC Tour - Google Code Archive - Long-term storage for Google Code Project Hosting. (posledná verzia), vo FF si naklikám z mapy kešky a dám ich exportovať ako GPX, potom ich naexportujem do GG a vyexportujem makrom ktoré potrebujem.
- Môžeš si sťahovať listingy ako HTML a exportovať ich do GG.