Nahrávání kešek do GPS ve velkém

Poradítje mi prosím někdo jak mám nahrát kešky do GPSsky, abych to nemusel dělat po jednom. Jsem někde slyšel že to jde nák nahrávát po třeba 50 i více keších. Prosím o pomoc zítra jedu z přítelkyní na Machochu a chtěl bych si tam v okolí vybrat kešky.

upřímně tě lituji, pokud jsi odlovil skoro 900 krabek a každou jsi ručně samostatně nahrával do GPS

Zkus GeoGet nebo PQ přímo z GC.com

já si kešky stahuju přes bráchu do GPSsky a mám to i s listingama a hintama, tak jestly by i přes něj neslůo ňák stáhnout kešky ve velkym. On má PM

Ano, šlo by to přes něj, a to pomocí tzv. Pocket query…

Jestli má brácha PM, tak si u něj nastav PQ na okolí Macochy a pak si to vše nahraj do gps. Můžeš dostat do gps až 1000 keší naráz :wink:

a kde si nastavim to PQ?? Co to vlastně je?? to slyšim poprvé :smiley:

Pocket Query.

Jestli si někdo platí PM a nezná/neumí/nepoužívá PQ, proč si tedy platí PM? :smiley:

EDIT: Omlouvám se za OT, ale prostě mi to nedalo :smiley:

Nikde se nepíše, že by to brácha (PM) neuměl.:slight_smile:
Já se za OT omlouvat nebudu, protože kdyby se na to zeptal nějaký začátečník, dostal by vyhubováno a nejspíš ani ten odkaz na Geowiky by mu sem nikdo nedal.

A u BM se to přes GeoGet dělá jak? B)

V tomto směru jsem s Geogetem zelenáč. :stuck_out_tongue:

Nejdřív si je do geogetu postahuješ, třeba přes GJ (hledej co to je) a pak použiješ exportní makro. Hned v první záložce, Export, a vybereš si. Jsou tam různá, optimalizovaná pro různé navigace.
Nebo použij Cachelist. Tam si je musíš povybírat po jedné ze stránky GC s mapou, ale pak je hromadně vyexportuješ a výsledný GPX soubor nahraješ do navigace. Přímo (Oregon), nebo přes MapSource (Etrex).

Zdravím Rejdioš. :smiley:

1. Geojarry, návod som ešte nevidel, ale pozri si toto http://www.s474n.com/navod-gasp-geoget-all-in-one-statistic-pack/, je to síce na nálezy, ale dá sa z toho naučiť dosť, aspoň princíp.
  2. Iný program, ja rád používam GC Tour - Google Code Archive - Long-term storage for Google Code Project Hosting. (posledná verzia), vo FF si naklikám z mapy kešky a dám ich exportovať ako GPX, potom ich naexportujem do GG a vyexportujem makrom ktoré potrebujem.
  3. Môžeš si sťahovať listingy ako HTML a exportovať ich do GG.