Nahrazení ztracené schránky

Zajímal by mě názor širší kačerské obce: V poslední době se mi několikrát stalo, že jsem byl první, kdo se dostal k místu ztracené kěše. Mám na mysli naprosto nepopiratelné místo, případně i s konzultací někoho, kdo už jí našel. Je přípustné, pokud mám s sebou správnou krabičku a ostatní věci, prostě uložit novou krabičku a dát to vědět ownerovi? A zalogovat si i Found it?:wink:

Zkus se podivat treba sem http://www.geocaching.cz/forum/viewthread.php?forum_id=3&thread_id=17353&pid=249825#post_249825
B)

Ano.

to WAW: tak jednoznacne bych to nerikal. Jsou situace, kdy je to asi ok (videl jsem nahrazovani filmovky na FCPT a divne mi to moc neprislo), ale take situace, kdy to neni ono. Cache je prece jen majetkem ownera a tudiz je na nem, zda tam bude, nebude apod.
Jinak cele se to resilo ve vlakne, na ktere jsem odkazoval v minulem prispevku.

P.S. ono je pak totiz jeste otazka, co vse staci, aby se cache obnovila a jedinec logova FI. Uz jsem nasel nekolik igelitaku s jizdenkou misto logbooku apod…

Měl jsem na mysli nahrazení něčím rovnoceným. Cár papíru v igelitu by mě ani nenapadl - i když v Praze je jedna keš, která je ta udělaná snad od ownera.
Pročetl jsem si to druhé vlákno a nabyl jsem pocitu, že to owneři spíš neradi vidí. Pokud jsem v terénu, tak na konzultaci s ownerem fakt nejsou prostředky a takový kešomil, abych se dohodl a vyrazil tam znova asi nejsem. Spíš tedy zůstanu u toho, že pokud můžu opravím a doplním, ale když není tak DNF.

U takových sériových kešek to není nic divného, u ostatních by mi přišlo divné to takto dělat, neboť vím, že kačeři hrozně rádi schovávají kešky na místo v okruhu dvou metrů které bude lepší a málokterá keška se pak nachází tam, kde byla minule. Naopak celkem normální mi příjde, pokud je takto nahrazena cache disablovaná. Například já jsem takhle obnovil kešku jednoho Pražáka v Josefově dole.

jasné Nos. ale aj já sem to tak už dvakrát udělal a vše bylo ok. pravda. na oba ownery jsem měl číslo takže šli spíš o neplánovanou údržbu. problem bych viděl jen tehdy pokud by například v krabce měla být nějaka indicie třeba pro nějakou mysterku. jinak sebou tahám plnohodnotnou lock pixlu a pokud není owner úplnější blb tak to spíš ocení pokud se nejedná o duplicitu pouze nenalezne keše

… ideálně po konzultaci s tím ownerem.