najde se kamarát?

co rát sbýrá krabyčki a umý jezďyt autem?
mamča chce že nemam chodit sama ale s ňákým pánem mě pusti
a jaký máš to auto?
Sisinka

Jako joke dobrý, ale jinak…

se na tohle dá napsat jen jedno: Seď doma na zadku a nauč se nejdřív česky !!!

Mitak ma pry dobry auto :stuck_out_tongue:

je miták hezkej?
jaky má oči?
a má svali?

Má malý oči a velký svaly. Nebo obráceně?

:smiley: Good joke :smiley:
Aspon jedna netradicni diskuze mezi samym flame :smiley:

a eště musý mýt ten mobil jak v něm sou zavřený družice
já ho nemam mamča že prej ho dostanu aš za vízo s jedničkamy

Sisinko, na Mitaka radeji bacha, to je druhy Kulinsky :D:D:D svaly ma velky, oci maly, auto velke, kesek hodne :wink: Radeji pojed s Minarjem, ten ma celou tramvaj :smiley:

kaote řek že je nejlepšý mitak

jako mně přece nemuže přijet s šalinou vizvednout od mamči
Mitak je jako debža ?

Kdyby alespoň 13, ale 11 je fakt málo, sorry..
Mimochodem, chtělo by to víc důslednosti, pár věcí jsi napsala gramaticky správně.

mam právo psát chybi, výš

sisi neboj, salina bude, minarjo muze vsechno, on je ten revjuvr. jinak bohuzel mi maminka zakazala se kamaradit s malymi holcickami v aute, kdyz videla, ze bohusovi se to vymklo z rukou.

a mitak se nepise mitak ale mytak.

good vlákno:D:D:D:D

Citát z lamera…:

<Ajiinka> Tosh sem byla s kamoshama w lihu jak sviň. Ty wole ani newísh o cos přyšel. :slight_smile:
<Tomano> Musím ti říct, že mě značně irituje tento moderní trend - psát W do slovíček kam nepatří. Stejně jako psaní hrubek a jiných disproporcionálních chyb, a při tom to považovat za znak sociální nadřazenosti. Ergo tě musím požádat, abys zanechala tohoto hanebného ničení českého jazyka, jinak budu nucen urazit tvůj původ a přidat hanlivý přívlastek.
<Ajiinka> Co to melesh ty woe???
<Tomano> PIŠ JAKO ČLOVĚK TY KÁČO PITOMÁ!!!

Letí letadlo s dětským sborem a jejich doprovodem je Kulínský a Michael Jackson. Letadlo začne z neznámých důvodů padat, přiběhne Majkl a říká: "Ty vole, průser! Máme jen dva padáky!"
Kulínský: "…a co děti?"
Majkl: "Ty mrdáme!"
Kulínský: "…a stíháme???"

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
tak ten se poved

Diky moc za tohle vlakno. Uz dlouho jsem se takhle nezasmala. Opravdu me az boli brisni svaly, jak jsem se tady svijela smichem. Nevim kdo je Sisinka a jestli to mysli vazne, ale jestli jo, tak je to spis smutny…no mazec.

LOL Já také, hele co vezmem ji na lov :slight_smile: VXP by byl rád. Třeba by pak rozdaval bombonky.:slight_smile:

Co je debža? Moh bych to být i já??