Tak se pánové a dámy pochlubte, komu ježíšek naježil novou GPS ![]()
Kešky třestese!!!
Tak se pánové a dámy pochlubte, komu ježíšek naježil novou GPS ![]()
Kešky třestese!!!
Dostal jsem nový spacák husky anapurna do -20 komfort -30 extrém, momentálně se mi hodí víc než nejnovější model GPS :))
Ja jsem dostal od sveho Garmina ve Stedry den jedno nalezene FTF. Hodiny ukazovaly 23:40, kdyz jsem vytahnul pixlu pod Spilasem v Brne. ![]()
Nezbyva nez zavidet, muj Tulak ma limit -7. Nu co, aspon bude nejaka legrace:) Abych nebyl OT: dostal jsem par tricek, nejaky ponozky a hlavne katata na lezeni a jsem spokojenej:)
No já taky dostal novej spacák od Husky, je to o jeden stupeň nižší model než máš ty, takže do nákých -26°C tak to musíme hned vyzkoušet:-) Už jsem ho zkoušel balit a dá to docela zabrat, ještě si užijem legrace…![]()
Asi jsem zlobil. Budu se tedy trapit i v novem roce. Ale rad… ![]()
Tak na mě byl Ježíšek hodný a novou GPSku mi nadělil (Garmina 60CSx). Ani na Imagina nebyl zlý, a protože se mu líbilo na Holešovickém geopadání, tak mu nadělil zakládní lezeckou výbavu. A pro posilu našeho týmu - geoštěně Niky - si jedeme ve středu, takže letos se Ježíšek fakt vytáhl ;o))
Ja tak nesmele napjate ocekaval, jestli se Jezisek vytahne a najezi v okoli nejakou peknou novou cache… ale nic. Holt tady ten nas kraj je takovy GC lenivejsi. Tak ted premyslim, jestli jsem nebo nejsem linej sednout na kolo, a vyrazit pro tu nejblizsi (pro me, nejblizsi nenalezenou a nevlastnenou)… do Rakouska 30km vzdusnou carou :]
A co Chemcache3? ![]()
Ještě jsem dostal slivovici v praktickém balení, beru ji s sebou, tak se netrap teplotním limitem :))
Tu mam 55km vzdusnou carou. :] Joo, a tak jsem si uvedomil, ze se mozna driv nebo pozdeji najde nekdo moudry, kdo rekne - BBBubak si tady stezuje ze nejsou nove cache v okoli a sam tam zadnou nedal! No joo… ja nahodou s Jeziskem neco planuju, ale nejak nestiham … takze z me strany bude na Znojemsku jezit az tak na pravoslavne vanoce… nebo na tri krale. Uvidime. :]
My jsme tady byli moooc hodní: Ježíšek nám nadělil 5 nových kešek, z toho 2 multi. A já jsem byla asi obzvláště hodná, protože jsem pod stromečkem našla super notebook s Wi-Fi, to abych si mohla užívat geocachingu i v kuchyni. A jako prémii jsem dostala festovní virózu.
Hm, u nas to bylo skromnejsi, v nejblizsi dobe vyzkousim leda tak nove trekingove ponozky ![]()
Není to tak dlouho co tu bylo vlákno, co všechno s sebou na kešky… no a já jsem ve fázi, kdy mi už stávající baťůžek nestačil, tak mi Ježíšek naježil nový, větší a určitě skvělej! Už jsem ho dneska vyzkoušela. Příští rok to už bude geokrosna a další rok se tímto tempem fakt dopracuju k tomu náklaďáku:-) Ježíšku díky!
Jasně, náklaďák. Protože 8metrovej žebřík se do krosny prostě nevejde:-( ![]()
Vejde, kdyz je provazovej - smotavaci. Ale fakt je, ze tezkej bude porad. A navic, osm metru stejne na leccos nestaci - ted jsem treba zaseknutej pred koncem jedne multi, cache uz jsem videl, ale hned tak se k ni nedostanu. Ani s osmimetrovym zebrikem… mozna osmnactimetrovej by pomohl. :]
Schvalne, co jeste vymyslime, kdy uz zacinaji byt moznosti GC batuzku prekroceny a clovek, teda cacher, skoro potrebuje dvoukolak, privesnej vozik za kolo, nebo holt to auto? Napada me jeste par vodnich ci ostrovnich caches, na ktere se hodi lod. Nafukovaci kajak se sice jeste do velkeho baglu vejde, ale uz to taky prestava byt na dlouhy pochod… co jeste?
Nam Jezisek najezil
modrou svitici kouli, prej aby nam to pristi rok lepe lezlo ![]()
Já sice hodný nebyl, ale hodný ježíšek mi přesto nadělil světlo na čelo, když už sám jsem slepý, ať si mně všimnou alespoň ostatní a nepřeválcují mně. Ježíšku, děkuji ti.
Ty jsem dostala taky. A moc mne potesily. S cestnou vyjimkou hasaku nejlepsi letosni darek.