Najviac typov kesiek za den

Ahojte. Chystam sa do Prahy na Giga a chcel by som sa opytat, kolko typov kesiek sa da v ramci Prahy a blizkeho okolia dat za jeden den. Nie je mi jasne na ktory den sa bude dat logovat Giga a ostatne eventy, ci je tam Cito v rovnaky den atd...Ak to uz niekto planoval prosim poradte. Dakujem

Ahojte. Chystam sa do Prahy na Giga a chcel by som sa opytat, kolko typov kesiek sa da v ramci Prahy a blizkeho okolia dat za jeden den. Nie je mi jasne na ktory den sa bude dat logovat Giga a ostatne eventy, ci je tam Cito v rovnaky den atd...Ak to uz niekto planoval prosim poradte. Dakujem

14 + 1 a to 14.5.

Tradička

Mysterka

Multi

EC

LB

Wigo

Virtuálka

Webka (v ČR Praha - Zbraslav, Kolín, Jičín, pak jsou ještě relativně blízko Drážďany, nebo Alberg (směr Norimberk))

Event (nejbližší v Úvalech)

CITO (nejbližší v Úvalech)

GIGA 

CCE (v areálu GIGA během celého dne)

GPS Maze

Loccationless

(Labka)

Dáte letos rekord v počtu odlovených ikonek?

podrobně zpracovaný návod:

https://utiskare.cz/stranka/date-letos-rekord-v-poctu-odlovenych-ikonek

lidí co se budou v sobotu honit za 14 ikonek + labka bude hromady...... jedem taky  :)

Ne. Já jsem skromný. Mě stačí 11, které už mám. ;)

Poradil byste mi někdo, prosím, zdali se toto hodí do nějaké challenge nebo je to čistě jen pro lepší statistiku?

O challengi nevím, mně se to líbí jako osobní výzva a udělám si z toho víkendový výlet. Pro webku jedu do Ambergu a následně do Norimberka, kde do neděle přespíme a i si ho trochu prohlédneme :slight_smile:

BTW mám ještě jedno místo v autě, kdyby někdo chtěl jet.

Je za to samozřejmě diamantovy odznacek. Ale na ten ti stačí cislo 11.

Také by mě zajímalo, jestli je na to nějaká čelenka. Vím jen o téhle, na kterou stačí 11: https://coord.info/GC7Y67M

To se bude před webkou na Zbraslavi stát fronta :o :slight_smile:

Nojo, ale na tu to stačí odlovit během deseti let, třeba... Na jeden den IMHO žádná neexistuje a podle současných pravidel je nepublikovatelná...

Vdaka. Toto je super clanok :-)

Nojo, ale na tu to stačí odlovit během deseti let, třeba... Na jeden den IMHO žádná neexistuje a podle současných pravidel je nepublikovatelná...

Mám odlovenou tuhle https://coord.info/GC557BR

Stačí osm ikonek za jeden den a já se svými devíti s přehledem splňuju... :)

Dnes už samozřejmě nepublikovatelná, ale kdysi to šlo

BTW mám ještě jedno místo v autě, kdyby někdo chtěl jet.

Už ne.

Nie je mi to jasne. Giga, maze a CC mozem logovat aj v nedelu ci len v sobotu? Ide mi o to, ze ktory den tych 14+1 druh kesky viem urobit... Na tej stranke je ze aj v nedelu

Ano v sobotu i neděli.

Je to v listingu Gigaeventu uvedeno.

Ale teraz ked logujem event tak mi tam da automaticky datum. Ked budem tie tri eventy logovat, tak budem mat na vyber z datumov?

Ano v sobotu i neděli.

Je to v listingu Gigaeventu uvedeno.

Uvedeno to tam může být, ale taky myslím, že systém neobejdeš. Na webu nemáš na výběr, v cgeu sice ano, ale stejně ti to log hodí automaticky na den konání a myslím, že ostatní aplikace udělají totéž.

Takže podle mě jediná šance je sobota.

Podle mne je zvrácenost mazat staré logy jen proto abych si tu keš mohl zalogovat znovu kvůli nějakému nesmyslnému rekordu. Jedná se hlavně o webkamery, ale může to být i jiný typ (Locationless například)

Uvedeno to tam může být, ale taky myslím, že systém neobejdeš. Na webu nemáš na výběr, v cgeu sice ano, ale stejně ti to log hodí automaticky na den konání a myslím, že ostatní aplikace udělají totéž.

Takže podle mě jediná šance je sobota.

Fakt myslíte, že to s nedělním datem logovat nepůjde? Já už si to tak krásně rozplánovala na neděli, ještě mě potěšilo, že v neděli v pravé poledne normálně vylezl u Štefánikova mostu klasický event, divila jsem se, jak je to možné. Tak to je proto, že Giga v neděli už není v kolizi? To mi tedy bourá všechny plány, v sobotu mi chybí event a cito :-(.

Fakt myslíte, že to s nedělním datem logovat nepůjde? Já už si to tak krásně rozplánovala na neděli, ještě mě potěšilo, že v neděli v pravé poledne normálně vylezl u Štefánikova mostu klasický event, divila jsem se, jak je to možné. Tak to je proto, že Giga v neděli už není v kolizi? To mi tedy bourá všechny plány, v sobotu mi chybí event a cito :-(.

Giga event, CCE i GPS MAZE mají datum konání 14.5. a při logování eventů nelze datum změnit, tak ti budou v neděli tyto 3 ikony chybět. V sobotu je event i CITO např. u Řípu nebo v Úvalech. Klidně ale můžeš "honit" ikonky v neděli, ale bude jich jen 11 (bez labek).