Nákup geocoinů

Můžete mi prosím někdo napsat, kde se dají kromě tradičního http://www.geocachingshop.cz/ koupit geocoiny? Ne že by nebyl dobrý, ale nabídka geocoinů čítá jen pár položek a nějak si z nich nemohu vybrat tu, která by se mi opravdu líbila. Existuje v Čechách ještě jiný shop? Popřípadě jaké zkušenosti máte s nákupem geocoins ze zahraničí (shopy, ebay apod). Díky

Když jsem byl v US, kupoval jsem z geoswag a ještě z jednoho jiného obchodu. Platba byla přes PayPal českou kartou (bez problémů) a došlo to celkem brzy (do US).

Na tom je nejdražší to poštovné :-(

www.hogwildstuff.com, www.cachezone.com, www.geocachingshop.de, www.cachezone.com, www.coinsandpins.com, www.oakcoins.com and many more. Pisem adresy z hlavy, snad sedia.

Shopů, kde se dají koupit GC je opravdu hodně. Kromě těch co už napsal Šaman, a se kterými máme dobré zkušenosti (a to jak když se platí převodem z účtu, tak PayPalem), jsou další obchody třeba: www.geocachingshop.com, www.geocoins.nl, opravím jednu Šamanovu adresu www.hogwildstuff.org [;)] www.geocoinstore.com, www.thecachingplace.com, www.hobbycache.com další už mě teď nenapadají [:D] tak snad si z některého shopu vybereš [;)]

Z eBaye máme taky některé mince, žádné problémy jsme nezaznamenali - jen je nutné mince o které máš zájem sledovat, a to hlavně v posledních vteřinách aukce...

U mne ebay.com zcela bez problémů.  Vybral jsem si coin, který se mi líbil - byl dokonce BuyItNow - a i s poštovným do ČR vyšel na $9,5. Naprostá spokojenost.