Tak dnes dorazila zasilka z ceskeho shopu a vcera z nemeckeho. Udelala jsem si radost a koupila jsem si mimo jine Raith Gras Geocoin, obe barevne variace Journey GC, Eureku a Come Together-Yin a Yang GC.
Tady par fotek…
No to se jeste uvidi nektere budou cestovat a nektere urcite ne…
Treba Raith Gras GC budu nosit na bitvach a bude me zdobit i na svatbe, Travel Slug uz visi na klickach od auta a cislo bude na kapote a pro dalsi hledam ukoly a mise
No prave to se mi na tom libi. Nechtela jsem schanet nejaky GC s ikonou auta, pac Peugeot bych asi nenasla a ten snek se tak nejak nabidnul Sice auticko jezdi i rychle, kdyz muze, ale ja jezdim spis na spotrebu, tze si vetsinou na D1, kde jezdim nekolikrat do tydne, pripadam proti ostatnim jako snek
Zdravím jak zakladatele diskuze, tak i ostatní - zejména pražské kačery. Chci teď taky objednávat něco z geocacheshop.cz a rád bych se s někým podělil o poštovný (tim spíš, že chci jen pár blbinek). Pokud by někdo chtěl taky něco objednávat, dejte mi prosím co nejdříve vědět - nejpozději do pátku. Platit budu předem, tak by se při dvou a více lidech to poštovný mělo velice rychle rozpustit :o) Předání by jsme zvládli někde v Praze a placení dle nějaké rozumné domluvy.
Předpokládám kousek plechu třeba s vyrytým nápisem "NAZEVCOINU - PROXY" a vyraženým kódem. Při logování uvidíš fotku originálu na krásně se dmoucí hrudi nevěsty :o a popis, proč je to proxy (aby byl s ní a přesto cestoval).
ahoj…budu teď objednávat nějaké TB a GC v geocacheshop (TB tam budou mít až za týden, ale objednala bych to co nejdřív, aby mi někdo neukradl jeden coin:)) a abych neplatila poštovný, chybí mi asi 150 Kč. Není tu nějakej kačer z Brna, kterej by si chtěl něco objednat a připojil se ke mně?
Hamerinski: zatím ne, ovšem již brzy spustíme kamenné prodejny (ve Strašnicích u metra a ve Vysočanech poblíž nádraží libeň)…ovšem e-shop je již funkční a vyzvednout se dá na těchto místech (neplatíte poštovný) -
pro více informací si napište -
bohužel ale pravidla odkazy nedovolují