Nákup na Geocacheshop.cz

Budu zde neco objednavat, tak pokud by se chtel nekdo pridat, dejte vedet, veci muzu dovezt do Prahy, pripadne do Liberce a okoli…

Tak dnes dorazila zasilka z ceskeho shopu a vcera z nemeckeho. Udelala jsem si radost a koupila jsem si mimo jine Raith Gras Geocoin, obe barevne variace Journey GC, Eureku a Come Together-Yin a Yang GC.
Tady par fotek…

Tak hlavne abychom ty mince brzo potkali v nejake kesi. Uz se na ne tesim.

No to se jeste uvidi :smiley: nektere budou cestovat a nektere urcite ne…
Treba Raith Gras GC budu nosit na bitvach a bude me zdobit i na svatbe, Travel Slug uz visi na klickach od auta a cislo bude na kapote a pro dalsi hledam ukoly a mise :wink:

Zvaž tzv. virtuální geocoin, resp. travelling by proxy. Tj. pošli alespoň kopii, ať je mezi cachemi co stěhovat.

Ocenuju originalni napad ale to bych svymu autu neudelal. Schovat ho za ikonku sneka. :smiley:

No prave to se mi na tom libi. Nechtela jsem schanet nejaky GC s ikonou auta, pac Peugeot bych asi nenasla a ten snek se tak nejak nabidnul :wink: Sice auticko jezdi i rychle, kdyz muze, ale ja jezdim spis na spotrebu, tze si vetsinou na D1, kde jezdim nekolikrat do tydne, pripadam proti ostatnim jako snek :smiley:

Zdravím jak zakladatele diskuze, tak i ostatní - zejména pražské kačery. Chci teď taky objednávat něco z geocacheshop.cz a rád bych se s někým podělil o poštovný (tim spíš, že chci jen pár blbinek). Pokud by někdo chtěl taky něco objednávat, dejte mi prosím co nejdříve vědět - nejpozději do pátku. Platit budu předem, tak by se při dvou a více lidech to poštovný mělo velice rychle rozpustit :o) Předání by jsme zvládli někde v Praze a placení dle nějaké rozumné domluvy.

jak jako kopii?co je virtualni GC?

Předpokládám kousek plechu třeba s vyrytým nápisem "NAZEVCOINU - PROXY" a vyraženým kódem. Při logování uvidíš fotku originálu na krásně se dmoucí hrudi nevěsty :o a popis, proč je to proxy (aby byl s ní a přesto cestoval).

Je to tak?

Upravil jsem závorku na konci …

ahoj…budu teď objednávat nějaké TB a GC v geocacheshop (TB tam budou mít až za týden, ale objednala bych to co nejdřív, aby mi někdo neukradl jeden coin:)) a abych neplatila poštovný, chybí mi asi 150 Kč. Není tu nějakej kačer z Brna, kterej by si chtěl něco objednat a připojil se ke mně?

Jen si chci ověřit - to v matičce (spíš v macešce!) Praze není jediná možnost si koupit coin a TB přes pult? To je docela škoda.

Trhac občas se koupit v Praze něco dá, ale ne přes pult. Pouze přímo od nějakého kačera co nabídne přebytek k prodeji nebo k výměně.

Hamerinski: zatím ne, ovšem již brzy spustíme kamenné prodejny (ve Strašnicích u metra a ve Vysočanech poblíž nádraží libeň)…ovšem e-shop je již funkční a vyzvednout se dá na těchto místech (neplatíte poštovný) -

pro více informací si napište -
bohužel ale pravidla odkazy nedovolují

budu se asi opakovat, ale dá se říct: skoro ano :wink: