včera se mi stala zajímavá věc a to, že jsem v keši [cache]GC1HDB1[/cache] , nedaleko Trutnova nalezl TB [tb]TB14Q5P[/tb] , který majitel téměř 3 roky považuje za ztracený (podle logu). V logbooku o uložení nikde ani zmínka, logbook vs.logy na GC.com taky sedí, tak se jen chci zeptat, na správný postup lognutí toho TB. Předpokládám že ho mám grabnout.
Sice tím přijde o své kilometry, ale majiteli jistě udělám po letech velikánskou radost, že je znovu na světě..
Jinak ta keš, ve které jsem ho nalezl, má v inventáři několik dalších GC a TB ale fyzicky tam nebyl ani jeden. Tím se jen pozastavuji nad tou skutečností, že jsem v ní našel dlouho pohřešovaný TB ale itemy, které by v ní být fyzicky měli jsou neznámo kde.
Díky předem za pomoc nováčkovi…
1\ Grab it from somewhere else. Tím ho dostaneš k sobě.
2\ Přes write note bych logoval vložení zpět do té keše kde jsi ho našel s poznámkou "Tady jsem ho našel…" aby se mu ta keš započítala a začla tam znovu jeho cesta
3\ Opět přes write note logoval Retrived from keš k sobě s tím, že ho posuneš někam dál do světa
Děkuji za pomoc, podle návodu úspěšně provedeno. A "klíčku" se přičetlo přes 200 km, tak mu tímto přeju po jeho zatím velmi strastiplné cestě mnoho kilometrů dalších.. ;)
To nepochybně Klíček je celý rezavý, známka omlácená, odřená a tracking code sotva čitelný..ale je na světě. Jen by mě zajímalo, kde získal tolik šrámů, když do jeho ztracení stihl procestovat sotva 7 keší..
To už asi nezjistím, ale tipoval bych, že ho před těmi 3mi lety někdo ztratil, dlouho se válel někde v přírodě, než ho nalezl někdo, komu GC není cizí, umístil ho do keše..Ale starosti s jeho znovunarozením nechal na někom jiném, na mě
V nekterych kesich je totiz schovana miniaturni cerna dira! Uz jste to asi zazili vsichni, ze trackovatelne predmety obcas nekde jsou, aniz by tam mely byt, a obcas naopak nejsou, i kdyz by byt mely. Vysvetleni je jednoduche - miniaturni cerne diry vytvorily cervi diry a prehazuji nam TB z kesky do kesky, nekdy i v case.
Ano je to on, také mě zaráží a dosti překvapuje že na 3 roky ztracený a nikde nelogovaný TB kápnu zrovna já a hlavně mi stále vrtá hlavou, jakými cestami za ty roky prošel a objevil se o 200km jinde od posledního umístění.. Každopádně…i něco takového dokáže člověku udělat radost