Nález !

Nedávno při výletě s kamarádem z detektor webu jsme našli v lese za pomocí detektoru ve staré míse (či co to bylo) již dva a půl roku ztracený Minz Geocoin Bronze TBMXNR. Dnes jsem ho vyčistil a pouštím ho dál do světa. Měl jsem velkou radost že se mi něco takového podařilo. Leč majitel je také už delší dobu neaktivní. Tak se pochlubím vám.
Podařilo se někomu už taky něco podobného.

BOBMA! Náš příběh se studnou už znáš?

dost dobrý!!! tomu se říká haluz :slight_smile:

Nevím jestli podobného. Jednou za mnou přišla ve škole kamarádka, že našla u kostela ležící nějakej malej žeton s nápisem Geocaching - byl to mikro coin ztracený z tehdy už pár měsíců archivované kešky u toho kostela :smiley:

No, mně se stalo něco podobného, ale z druhé strany. Zmizel můj coin a po půl roce se mi ozval kačer, že ho našel zapadlý doma. Potěšilo mě nejen to, že je coin na světě, ale především to, že se férově přiznal. Poděkoval jsem mu, no a od té doby už zase nekomunikuje :(.

no podobného přímo ne, ale svého času jsem měl na vyšehradu kešku a geo-objekt na kterém se nacházela jednoho krásného dne dělnici odřiznuli a odnesli (i s keškou). Po čase když objekt obnovili tak jsem tam umístil krabku znovu (dodnes nechápu co tam měnili protože rozdíl jsem tam neviděl). asi po roce se mě ozval kačer že našel na vyšehradě moji krabku, bez víčka, ale s logbookem. Logbook obsahoval FTF logy .. docela bych rád věděl kde se ta krabička ten rok flákala, ale nakonec si našla cestu domů :smiley:

Neznám. Řekni.

Pokud se Trhac nebude zlobit tak:

zacatek:

http://www.geocaching.cz/forum/viewthread.php?forum_id=23&thread_id=11216

pokracovani a stastny konec:

http://www.geocaching.cz/forum/viewthread.php?forum_id=23&thread_id=11991

Mně se cekem snadno, za cenu dvou mailíků, podařilo vrátit do oběhu GC [tb]TB15JZJ[/tb] Experience Minnesota (tesser), který ležel rok a něco v šuplíku.
Byl to první GC, který jsme kdysi našli, tak jsem se před časem podíval, jak se mu vede. Ownerce asi moc nescházel, má takovouto pozoruhodnou statistiku:
Caches Found 811
Trackables Logged 2246
Trackables Owned 244

To moje tchýně našla coin jen tak na ulici. Doma jsme zjistili, že ani nebyl aktivovaný. Poptali jsme se na fóru jestli někomu nechybí, nido se neozval, tak už je náš;)