Ahoj kačeři,
dneska jsem dostal zprávu od mamky, že byla na Hradisku během tohoto týdne nalezena GPS. Pokud se to někoho z vás týká, tak si zajdete v Rožnově p. R. na městský úřad na ztráty a nálezy.
Tak toto mi udělalo velkou radost, protože je pravděpodobné, že byla ztracena při hledání mé kešky…
Takže velké díky poctivému nálezci i Murder.exe za oznámení!!!
Akorát je velká pravděpodobnost, že majitel nechodí sem a samotného ho nenapadne ptát se po úřadě. Možná bys mohl zajít na ten úřad Ty, nebo někdo jiný obsluhy GPS znalý a zkusit zda přístroj sám nepráskne majitele. Alespoň nick, moudrý by tam měl i telefonní číslo. Pak mu třeba možno zavolat či napsat přes profil. Pokud bude jeho, jistě rád přestane mašinku oplakávat a za úředníky pro ni zajde.
Ano, je to hezké, že jsou i poctiví lidé. Ale já bych jí na úřad nenosil, nevím koho by napadlo tam zajít. Bojím se, že za nějakou dobu propadne někomu z úřadu… . Pokusil bych se z GPS vyčíst co se dá, určitě něco se dá, kde byl, jaké má cache apod. A zkusil bych najít waypoint "doma"
Ještě bych zkusil projít logy nejbližších cachí, je možné že do logu někdo, že ztratil GPS se zapíše…
ale mě tak napadlo, že si asi do své raději na kryt baterky zevnitř nalepím své telefonní číslo
Trochu odbočím od tématu.
Ve starém GARMINOVI E-trex Legend jsem měl své kontaktní údaje uložené. Nyní mám OREGON 400, ale nemohu přijít na to, kam a jak osobní kontaktní údaje uložit. Děkuji za odpověď.
ještě bych rozšířil prohlídku přístroje, pokud je to novější kousek, o prohlídku seznamu nalezených keší… to by mohlo dát jsné vodítko, kdo je majitelem… pokud tedy patří kačerovi…
Ještě upřesnění: GPS byla nalezena ve čtvrtek a ztráty a nálezy nyní spravuje městská policie RpR.
Ad nahlédnutí: Nevím zda je to z důvodů určení vlastníka možné, každopádně to v příštích 2 týdnech provést nemohu, neb v Rožnově nebudu.
Ad kde to může najít: Napsal jsem i note ke kešce, u které to mohlo být ztraceno, takže pokud by logoval aspoň DNF, tak si toho může všimnout, byl-li to kačer.
Gratuluji nálezci k parádní vlastnosti a tou je poctivost. Ta se dneska už moc nevidí.
My jsme naší gps entrex ztratili v severních čechách poblíž České Lípy tak to asi bohužel naše nebude :(ach jo, už jsem se těšila když jsem dostala vzkaz o tomto nálezu…
Já do té naší gps hned jak k nám dorazila vložila jméno a adresu majitele. Tak pokud někdo tady z vás se tam půjde podívat a čirou náhodou by se tam objevila naše adresa Pecháčci, Volfartice 82 tak mi dejte vědět (myslím, že je tam i mobilní číslo-prosím kdyžtak zašlete sms)
Moc děkuji a pokud se tato nalezená gps dostane ke svému původnímu malíteli tak mu to přeji a gratuluji.
PS:naše ztracená gps byla v černém pouzdru ze starého mobilu a stratili jsme ji při cestě z GC1Q6NX Železniční most na GC194M6 vertex3