Nalezená navigace

Ahoj,
v pátek jsem u keše http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=4be0e7e8-bba3-445a-bcf5-9d2a65666e23&log=y&decrypt=# našel navigaci Garmin. Prošel jsem logy, ale v lozích jsem zmínku nenašel. Těžko říct, jak dlouho tam ležela, krapet od bláta.
Uvnitř ale byla voda a ani po vysušení na sluníčku se nerozeběhla, možná zoxidované kontakty v mikrospínači.
Takže, pokud se dejme tomu do konce července ozve majitel (určitě ví, jaký typ vytrousil) a bude-li mít zájem, za poštovné mu ji pošlu. Pak bude-li ji někdo chtít třeba na nahrádní díly, poslední štace kontejner na elektroniku..

Já nic neztratil, ale pokud se nikdo nepřihlásí a pokud by to náhodou byla 60Cx nebo CSx, tak než házet do kontejneru, by se mi šikla. Potřebuju neomačkané čudlíky a nepoškrábané sklíčko :):wink:

pokud by se nikdo nepřihlásil a bylo to colorado, tak by se mi hodila na díly…

Pokud by to byl Oregon, o kterého tu ještě nikdo zájem neprojevi, tak bych si jej zarezervoval na díly popřípadě já, děkuji :wink:

A pokud chcete koupit novou turistickou navigaci se slevou, tak jí přineste k nám do obchodu protiúčtem :slight_smile:

Jestli on by ji neměl odevzdat na obecním úřadě…

jestli je tohle pravda, tak jsou naše zákony fakt super…

jenže kdyby se mi ji zapnout povedlo a majitel měl vyplněny osobní údaje, nemusel bych se ptát tady :wink:

A pokud by to byla Garmin eTrex Vista/Legend, tak by se šikla zase mně :).

Když už jsme u toho, za kolik byste mi na 60Cx vyměnili komplet obal a za kolik pouze čudlíky a sklíčko?
Děkuju za odpověď

Mohu se dotázat, už se našel, kdo ji ztratil ?

zatím ji nikdo nepostrádá

Napis jeste note na tu kesku, kde jsi ji nasel. Treba sem majitel nechodi…