Umí nějak GeoGet synchronizovat svou databází s profilem na geocaching.com abych nemusel ke každé keši nastavovat nález ručně? že by si to automaticky stáhlo z mého profilu na gc.com.. hledal jsem ve skriptech ale asi jsem nenašel.. i tady na foru jsem trochu hledal (ale možná blbě) tak se omlouvám jeslti se to tu už řešilo:(
Stahni si Geojarry, ten to umi.
áha, děkuji zkusím ho. sice jsem četl že to není moc "legální" plugin:-D ale snad za to ban nedostanu:-)
A nebo si do geogetu naimportuj svoje myfind.gpx… pokud jsi PM!
Pokud nejsi PM a pouzivas geocaching.com zadarmo, pak legalni cesta zatim neexistuje! Takze se ilegalnim udelatkum tyopu geojarry nevyhnes. Na druhou stranu, Geojarry pracuje setrne, jeste za nej nikdo ban nedostal.
UŽ TU CHVILKU BROUZDÁM A DĚLÁM NĚKOLIK POKUSŮ V GEOGETU A STÁLE SE MI NEDAŘÍ DOSTAT NALEZENÉ KEŠE, KTERÉ JSEM IMPORTOVAL DO GEOGETU Z TELEFÓNU, DO DATABÁZE NA GEOCACHING.COM VÍTE NĚKDO JAK TO S TÍM GEOJARRY NAIMPORTOVAT? MOC DÍKY
wildbeatle:
- vypni si capslock, nikdo tu na takovehle vykriky neni zvedavy
- tady se mluvi o opacnem importu - z gc.com do geogetu. Na gc.com oznacis kes jako nalezenou tak, ze napises Found it log. A do logu napises, jak se ti to libilo, co pekneho jsi behem odlovu zazil, a podekujes autorovi. Pak se ti kes oznaci jak nalezena i na gc.com.
ale tohle já znám…mě jde o to jak dostat uložené návštěvy, které mám v offline režimu uložené v mobilu přes geoget na můj účet na gc.com. Data z mobili jsem vyexportoval v geogetu importoval a aktualizoval tak keš a teď jsem ve slepé uličce…Musel bych takhle přepsat 40 návštěv a to se mi nechce… děkuji za rady
A jak to dostavas z toho mobilu? nejcastejsi je pres field-notes. Ten ale primarne slouzi k tomu, abys jen naimportoval na web a tam zalogoval. Mezikrok s Geogetem neni vubec nutny.
exportem z locus pro, nevím, že by locus uměl to co c:geo uložit log na cg.com účet…
Dobre, a do jakeho formatu to exportujes?
Vyborne, vime ze mas locus - ten field notes umi. Staci najet na kerte v mobilu do slozky Locus a nahrat soubor gcfieldnotes.txt na gc.com (nahore kdyz se podivas do tech nabidek, tak to tam nejdes). pak uz jen klikas na Compose Log a Odeslat…pokud mas text tech logu uz v locusu napsanej ![]()
PS: rekla bych, ze c:geo to dela pres fieldnotes taky, ale nahrava to samo..mozna to locus umi taky, ale nevim, jeste jsem to nezkousela ani hledat ![]()
wildbeatle Anebo obetuj tech cca 200 Kc a kup si ofic. aplikace od Groundspeaku, a budes moc logovat online z terenu …
Predpokladam, ze kdyz mas Android, mas i data …