Nalezené keše na mapě gc.com

Sednu dnes po lovu k PC a zapisuji úlovky, ale bohužel se mě na mapě v geocaching.com nemění ulovené keše na ten známí, žlutý, smějící se smajlík. Taktéž pokud zaškrknu v pravém poli u ikony smějícího se smajlíka, tak se nic neděje, ani ulovené keše nezmizí z mapy. Děkuji za rady.

žádnou paniku…viděl bych to na momentální problém…když zkusíš za chvíli bude to okay…že by přetíženej server?

a beta mapa? ta funguje? ja bych to neresil, ono pockej pár hodin a zase to urcite bude funkcní…hold Zememluv…

Ono se to vubec cely vlece jak snek. Je nedele vecer, vsichni loguji, takze vydrz, casem se to srovna :slight_smile:

jj, asi mají něco rozbitého…

Tat to sem rád, že nefunguje jenom mě…

uff:-) take se desim …

děje se to skoro každou neděli večer, kačeři se vrátěj z lovů domů a logujou, nic co by vzrušovalo :slight_smile:

BTW: problém není v mapě ale v databázi, takže i na beta mapách je problém stejný :wink:

Na Beta mi to nefungovalo nikdy, tam to má taky fungovat?

taky jsem se ted zděsil co to, koukám že už to má více lidí

Mě to na betě chodí jen v mozille, v opeře mi to neslo taky zatim nikdy…

A to ještě není ani jaro, co to bude dělat v létě? Měli by se nějak zamyslet nad hw a vůbec sítí.

To jsem trumbera, nenapadlo mě se sem podívat a raději jsem hned psala mail na ústředí :frowning: jen aby to dali včas do cajku, už to tady morduju skoro hodinu :slight_smile:

Tak dneska zase totéž co na začátku tohoto vlákna. Na mapě vše jako nenalezené. Děje se vám to taky? Vymazal jsem historiia cookies, zkusil jsem jiný prohlížeč a je to stejné. Pokud se to děje všem, asi se to spraví samo. Jen jestli nemám někde problém já u sebe.

Já to mám taky dnes celej den. Na betamapách to funguje, na těch starejch ne.

Mě to ještě před půl hodinou fungovalo a najednou při obnovení mapy všechny tradičky zezelenaly. No nic, počkám.

No já mám to samé dnes, s tím bonusem-jak už jsem psal v jiném vlákně, že běžně se mi samovolně po čase smajlíci mění na nenalezené keše a pomůže jen refresh stránky, aby zase naběhli…

Mi to obcas udela popisovane - kese jako nenalezene uz skoro mesic. Ale z toho to zas funguje normalne. Dela to v ruznych prohlizecich (chrome, firefox). Spis me stve, ze posledni dobou mam geocaching.com silene pomaly.

Tak mně už vše šlape tak, jak má :slight_smile: Ale jak už je výše uvedeno, pořád mě štve to, že po chvíli nečinnosti zmizí smailíky a kešky se jakoby posunují na mapě. Nevíte, jestli s tím Zeměmluv má v plánu něco dělat?

no lebo ta odhlasi, preto smajliky zmiznu. a ked nie si prihlaseny tak sa smajliky na mape nezobrazuju na spravnych suradniciach, len orientacne… nz