Sednu dnes po lovu k PC a zapisuji úlovky, ale bohužel se mě na mapě v geocaching.com nemění ulovené keše na ten známí, žlutý, smějící se smajlík. Taktéž pokud zaškrknu v pravém poli u ikony smějícího se smajlíka, tak se nic neděje, ani ulovené keše nezmizí z mapy. Děkuji za rady.
žádnou paniku…viděl bych to na momentální problém…když zkusíš za chvíli bude to okay…že by přetíženej server?
a beta mapa? ta funguje? ja bych to neresil, ono pockej pár hodin a zase to urcite bude funkcní…hold Zememluv…
Ono se to vubec cely vlece jak snek. Je nedele vecer, vsichni loguji, takze vydrz, casem se to srovna ![]()
jj, asi mají něco rozbitého…
Tat to sem rád, že nefunguje jenom mě…
uff:-) take se desim …
děje se to skoro každou neděli večer, kačeři se vrátěj z lovů domů a logujou, nic co by vzrušovalo ![]()
BTW: problém není v mapě ale v databázi, takže i na beta mapách je problém stejný ![]()
Na Beta mi to nefungovalo nikdy, tam to má taky fungovat?
taky jsem se ted zděsil co to, koukám že už to má více lidí
Mě to na betě chodí jen v mozille, v opeře mi to neslo taky zatim nikdy…
A to ještě není ani jaro, co to bude dělat v létě? Měli by se nějak zamyslet nad hw a vůbec sítí.
To jsem trumbera, nenapadlo mě se sem podívat a raději jsem hned psala mail na ústředí
jen aby to dali včas do cajku, už to tady morduju skoro hodinu ![]()
Tak dneska zase totéž co na začátku tohoto vlákna. Na mapě vše jako nenalezené. Děje se vám to taky? Vymazal jsem historiia cookies, zkusil jsem jiný prohlížeč a je to stejné. Pokud se to děje všem, asi se to spraví samo. Jen jestli nemám někde problém já u sebe.
Já to mám taky dnes celej den. Na betamapách to funguje, na těch starejch ne.
Mě to ještě před půl hodinou fungovalo a najednou při obnovení mapy všechny tradičky zezelenaly. No nic, počkám.
No já mám to samé dnes, s tím bonusem-jak už jsem psal v jiném vlákně, že běžně se mi samovolně po čase smajlíci mění na nenalezené keše a pomůže jen refresh stránky, aby zase naběhli…
Mi to obcas udela popisovane - kese jako nenalezene uz skoro mesic. Ale z toho to zas funguje normalne. Dela to v ruznych prohlizecich (chrome, firefox). Spis me stve, ze posledni dobou mam geocaching.com silene pomaly.
Tak mně už vše šlape tak, jak má
Ale jak už je výše uvedeno, pořád mě štve to, že po chvíli nečinnosti zmizí smailíky a kešky se jakoby posunují na mapě. Nevíte, jestli s tím Zeměmluv má v plánu něco dělat?
no lebo ta odhlasi, preto smajliky zmiznu. a ked nie si prihlaseny tak sa smajliky na mape nezobrazuju na spravnych suradniciach, len orientacne… nz