Kdysi jsem v jednom z profilů na GC.com viděl, že hledač měl mapičku z Google Maps a v ní zanesené nalezené kešky. Na http://www.gpsvisualizer.com/ jsem našel možnost vygenerovat z mého "Your Finds" PQ mapu z Google Maps, ale není mi úplně jasné, jak ji vložit do svého profilu. Buď jí tam přímo zkopírovat, což má ale problém s Google Map API Key nebo ji tam vložit přes iframe, což se mi úplně nezdá.
Do profilu jí bohužel už asi nevložíš, protože zařízli možnost použít iframe nebo javascript. Takže jedině asi umístit to na nějaký vlastní web a použít odkaz.
GSAK nemám (pod WINE nefunguje úplně dobře), takže mám jen GPX z PQ. Zatím jsem na to koukal jen letmo, ale nějak jsem tam nenašel definice waypointů, což je mi trochu divné. Sice JS občas dělám, ale tohle jsem ještě nevykoukal…
koukat do toho moc nedoporučuju, celé se to postupně vyvinulo z prvního pokusu něco naprogramovat pro web. A týká se to všeho tam popužítého (javascript, dom, googlemaps). Takže to podle toho vypadá:-). Popis waypointů najdeš v samostatném datovém souborku data.txt.
Ha, teď už to vidím. To jsem nevěděl, že mi JS umožňuje nahrávat externí soubory. Zase se něco nového Možná by to šlo upravit, aby to načetlo přímo ten GPX soubor (když už to je to XML
Upravit by to určitě šlo, jen by se přenášelo výrazně víc dat a asi by to bylo složitější. Třeba datum nálezu bys tušim musel dohledat v seznamu logů u kešky, nebyly by tam tvoje založené. Tohle bych asi na browseru nenechával.
Mohl bych poprosit o nejaky odkaz na archivek s hotovou “veci”, myslim ze o tohle bude mit zajem dost lidi a pro tebe bude jednoduzsi, pokud samozrejme mas zajem, to dat k dispozici takto, nez kazdemu zajemci posilat email. Diky moc