Ahoj, v sobotu jsem nasla nahodou kes. Krabicka byla otevrena, veci zni vyhazene. Tak jsme veci schovala, uzavrela a pokusila se tak nejak schovat. Kes jsem objevila v Ceske Lipe, u horolezecke steny (naproti betonarce-kousek od pakardu) Na mape jsem ho vyznacenej nenasla, pravdepodobne ho tam nekdo odnesl, nevim. Ani knihu navstev jsme neobjevila-mozna sem dobre nehledala. Jinak dany kes se nachazi na sourednicich 50° 39.773 14° 32.079 (maly kopecek, se skalou, ktera se vyuziva jako horolezecka!). Doufam, ze jsou spravne
Kdyby neco, tak piste na mejla, zde se moc neobjevuji - [email protected]. Tak zatim pacek decka
![]()
P.S: pokud pisu do spatneho fora, omlouvam se, sem tu jen chvili a do for a pod sem zatim nic nepsala… sem rada, ze se tu vubec viznam ![]()
Cisto teoreticky moze ist o boxik z konkurencnej hry, napr opencaching.
jasny, ja jsem to jen radeji rekla, kdyby neco…
tak pro jistotu a klid
ale myslim, ze to nebyl opencachting, co si tak matne pamatuji, tak tam bylo prave to geo… no, mam v planu se tam jit v patek(na vykend) podivat znova… ![]()
Ahoj,
na kazde poradne udelane kesce, by mel byt jednoznacny GC kod.
Podle Tveho popisu by to mohla byt keska "zapomenuty pomnik II"
Zapomenuty pomnik II to neni urcite. Je to jina.. ![]()
Ownerovi napisu, zatim neni na ICQ.
Diky za zpravu…
Kdyžtak správně to je "Nalezení neoznačené keše", je to ta keš, ne ten.
To máš fuk. Zrovna u tohohle žádné správné a špatné neexistuje, jen to, co se víc používá.
Narozdíl od několika i/y.![]()
Důležitá je ale každopádně informace a je dobře, že se tu objevila.
Ale houby. Pokud by jsi znal ownera tak viš, že ukládá "kešu". Slovním zakladem není "krabička" ale "oříšek". :D:D:D:D
Takze melo byt "Nalezení neoznačeného kešu".
Jinak zpravu uz obdrzel. Jeste jednou diky.
Koukám, že za dobrotu na žebrotu…B)
Jee, jazapomela napsat, ze na dane krabicce byly souradnice, ale ja jsem si je neopsala, nebyl cas a nenapadlo em to… Zapomenuty pomnik? no, nevim, nejbliz sem koukala na mape byl u Dubice, hohle je u Sosnovy.
Zadne souradnice sem prosim te nepis. Ownerovi jsem uz napsal a podiva se tam. Ktera to je je jednoznacne. Pro nas co mame odlovene okoli. ![]()
Vypadá to na finálku multiny nebo mystery a petegeo ví o kterou se jedná. Proto ten stop pro souřadnice. Nemám pravdu?![]()
Ono nic jiného v České Lípě není … ![]()