Posledni dobou narazim pri hledani na stale mensi a mensi "MICRO". U dost z nich je rovnou v listingu napsane, ze tam neni tuzka. Ono by ji ani nebylo kam dat…
Dozijeme se ze budou na okapech jen nalepene microtecky s logblooky? Bude beznou soucasti geocachera silna lupa a mikroskop s laserem pro podpis?
U te na fotce jsem mel skoro problem se i na ten miniprouzek podepsat. Diky za cache uz tam ani neslo zapsat. To bych popsal cely logblook.
Nano keše jsoju dle mého problém. Jednak najít je je fakt těžký, pokud v případě nouze není dobrý hint. Tužku sebou nosím, ale někdy je problém zapsat se i do takového nano logbooku. Umístění nano keše by mělo být hodně a hodně zvažováno, moje první byla zcela nesmyslná nano keš na info panelu v hlubokém lese Všude místo na regularku, autor použil nano. I když krásnou, ale myslím že zbytečně.
Jo něco podobnýho bylo u Stephansdomu, než owner vyměnil krabičku za větší..Našla sem ji v podstatě hnedka, ale logovat na miniproužek papíru salátové konzistence zmrzlýma rukama propiskou se zatuhlou náplní bylo teda něco, o Vánocích se ve Vídni teplota pohybuje někde kolem absolutní nuly…Však u toho taky byla jakožto logovací podmínka fotka sebe s keší, nečekalo se, že by se tam někdo podepsal čitelně..
nekteri owneri se nanokesemi zrejme bavi, pac znam 2 nano-kese, ktere nejenze nemaji hint, ale jsou zamerne i spatne zamerene:D
jedna z nich je magneticka a kolem je asi 20 celokovovych lavicek…fakt vyziva to hledat:D
Na jedné takovéhle nanokeši jsem si v žatci udělal své první ftf (a zatím nadlouho poslední) - měl jsem z toho velikou radost, ale spíše to bylo tím, že to bylo ftfB) Jinak vím o dalších 3. Myslím si, že když se nebudou dávat na místa, kde by se vešla micro, tak je to zajímavé zpestření.
A v podstatě na velikost kešky doplácí jenom autor, neb ten tam musí běhat a furt měnit logbuky…
Svoji prvni a zatim posledni nano jsem mel #50 v olomouci u Orloje. Nasel jsem ji lehce,ale zapsat se tam byl nadlidsky ukol. Sem tam potkat nano beru, ale pokud tam je misto na vetsi…
nevim, me to tedy nejak nevadi.. samozdrejme neni nad regular nekde v lese.. ale nekde ve meste proc ne.. obzvlast kdyz je to treba udelane jen takhle, ze jsou v te nano pouze souradnice finalky, ktera uz je velka a mimo nastrahy mesta
To je zajímavé, mě před pár dny napadlo něco hodně podobného a říkal jsem si, že napíšu do fóra příspěvek o tom, kdy budeme logovat do mikroteček. A ono už to tady je ;). Já osobně si myslím, že právě filmovka je dostatečně malá velikost pro keš a je právě ukázkou umění autora, jak dokáže filmovku nebo i větší krabičku ukrýt i na exponovaném místě. Zvlášť ve městech mi připadá čím větší krabice, tím zábavnější. Motat se někde na místě, kde na mě kouká plno lidí a šmátrat po kovových věcech, abych našel nanopupenec není nic moc.