Zdravím Vás,
jsem nováček a možná právě proto mě napadl snad originální nápad. Nechci si ho nechat jen pro sebe, protože pak bych si jej také možná nikdy neužil
Napadlo mě vypustit do světa TB s flashdiskem. Každý určitě máte doma nějaký, který nepoužíváte. 64MB flash disk není dnes použitelný a přitom na tento nápad ideální.
Nechal bych putovat flashdisk s kratkou zpravou: "na teto flashce jsou fotografie těch, kdo našli tento TB. Pokud necheš uložit svou fotku, uložit prosím alespoň fotku tvého rodného města"
Zaujalo by Vás to, resp. uložili byste a poslali dal?
nejsi prvni s podobnym napadem..
uz jsem nahraval fotky na USBcko, SDkartu, CFko, uz jsem dokonce pripaloval na miniCD-RW…
a taky uz jsem potkal TBcko, ze kteryho se USB klicenka ztratila…
JJ, take jsem uz potkal minimalne tri flashe. Dva uz neziji (preci jen 1GB se nekomu hodil), jedna teoreticky lezi kdesi v Norsku. Uprimne, do pocitace jsem je strkal trochu s rozpaky - takove nezname medium muze obsahovat cokoliv, pripadne pokud se v cache potkalo s nepriznivym prostredim a je vadne, dokaze i fyzicky odpalit USB port v PC. Takze Tvuj napad uz bohuzel davno neni originalni a jedine snad kapacita 64MB mu zaruci nejakou zivotnost. Jeste je ale treba vzit v uvahu to, ze spousta lidi ani neumi zmensit zdrojovy snimek z fotaku a v dobe kdy kazdy ma v kapse kompakt s 10,12 miliony pixelu bude flash velmi rychle plna.