Tohle by se mi líbilo. Makro na vybraném filtru by stáhlo a na disk uložilo ortofotomapy jednotlivých keší. Zároveň by je pojmenovalo pomocí smartnames, případně je rovnou nahrálo do prohlížeče Colorada.
Fotky by se daly brát z wapu Map.cz, viz například tento obrázek. Funkce pro jeho získání ze souřadnic keše už existuje, připravil ji Abakus k trochu jinému účelu.
Kdyby se do toho někdy někomu chtělo, myslím, že by to byla užitečná pomůcka.
Abych to mohl nejak vyzkouset…Ja uz jsem nad necim podobnym uvazoval a myslim si ze by to nebyl az takovej problem…
Makro http://gsak.mioncz.net/FullMapyCZ/index.htm resi stahnuti ortofota, zakladni mapy libovolneho rozmeru a zoomu pro ucely zobrazeni v listingu, tzn. ze je stejne musim nekam ulozit, tak kopii muzu ulozit do Colorada.
Jde o predelane makro, ktere pouzivam pro generovani Minimap pro FullMapy.CZ
Je treba jen zaskrtnout Nahrat do Colorada a vybrat adresar kam (Colorado musi byt pripojeny, anebo si to muzete ulozit nekam jinam a pak to do Colorada nahrat).
Nazvy:
Smartname_OF…ortofoto kese
Smartname_ZM…zakladni mapa kese
SmartnameCODEChild_OF… ortofoto child waypointu
SmartnameCODEChild_ZM… zakladni mapa pro child waypoint
ten nazev u child waypointu se mi moc nelibi, ale neni problem to zmeni…
Colorado umožňuje nějak cíleně vyhledávat uložený obrázek? Mně se to nějak nepovedlo a jediné, co funguje, že se dají procházet fotky sekvenčně od první k poslední, což v případě více jak 20-30 obrázků/map/fotek přestává být použitelné