je to rok co me napadla tato myslenka pac cestuji obcas po republice s rodinou a nekdy se najde chvilka na loveni (nejsem nejak moc aktivni) a ouha bez napovedy to proste nejde sice najdu krasne misto v lese (asi zamer autora :-)) ) ale legend me honi 30m sem a tam tak jsem uz parkrat nezalogoval (proste nebyl jsem predem pripraven na odlov a o mestkych kesich ani nemluvim nektere se proste bez napovedy udelat nedaj) tak vzniklo toto http://www.upnito.sk/download.php?file=skrysotlac_070523.zip&dwToken=09651aaa6a7a8a0c469d7e7a8d0329cd (je to 300k aplikace jar "kniha napoved" do mobilu SE t610-nahoru a umoznuje hledani dle treba nazvu apd ale dost blbe se to lusti ) ja vim neni to koser ale treba se to muze nekomu obcas hodit
Tohle (a mnohem vic) dokaze super jawova aplikacka handy geocaching od Geodestila. Asi jo, mozna ne, nechce se mi to hledat… ale mam to v mobilu a funguje to spolehlive… SeE
Tak aktualizace planuju tak jednou za dva mesice ale bohuzel pri pokusech na mobilu se ukazalo ze nefunguje vyhledavani takze !!! odstranuji !!! soubor z netu a jdu znovu delat pokusy az se mi to konecne povede hodim link
Dobre budu dal delat pokusy abych to dotahl do nejake slusne formy ( pak bych to nekde povesil na nejake stranky i s datem aktualizace ) jen se budu dal drzet ze to budou pouze ceske tradicni pac to je rachota vetsinou na dva dny a nevim jak bych tam dostal multi apd - teda uz byl pokus i o toto ale vysledna offline aplikace do mobilu mela skoro 5 Mega a to je fakt nepouzitelny :-) a budu muset sehnat vice lidi-mobilu na kterych se to bude odladovat (emulatory stojej za prd)
ps hlaska ze to nevyhledava byla z SE K750i -osobne jsem to ale nevidel :-(
Kdysi dávno jsem to řešil tak, že jsem z GSAKu exportoval položku hint do txt souboru a ten byl pak čitelný v mobilu jako ebook nějakým tím readerem, cest je několik jak si toto vyrobit. Dneska se mi ale zdá vhodnější Handy Geocaching, který najde přesně to co potřebuji online na místě…