Chtěl jsem se zeptat kde najdu na stránkách autora keše nápovědu,sice jsem našel už 15 keší v pohodě,ale teď by se u jedné hodila. Díky CITA
Pod popisem kese je napsano "Additional Hints (Decrypt) ", a kdyz na DECRYPT kliknes, tak se ti ukaze napoveda v citelne podobe (pokud tam nejaka je, povinne to neni). Vetsinou pomuze, nekdy rozzuri :-).
Najdeš v batohu vytištěný popis cache, vezměš tužku a s pohledem na konverzní tabulku vyluštíš ten písmeno-zmatek pod nadpisem Additional Hints (Decrypt) ![]()
Jeste praktictejsi je v pripade papiru naucit se cist a psat cryptem zpameti.
Ale nekdy to ma zase nevyhodu, ze clovek precte nejake podstatne slovo nahodnym pohledem, aniz by jeste chtel.
Cnx cbzhmbh ance. mnqar zrmrel narob wrqab pv qir ilpcnixbin fybin an mnpngxh n xbapv irgl.
Vyhoda ci nevyhoda, clovek se to casem uci, aniz by se o to snazil. Mezi nama, kdo ze zanicenejsich lovcu treba jeste nevi, co je to napriklad cnerm ? :]]
Zaniceni lovci napovedy pouzivaji az po hodine bezvysledneho hledani a kdyz uz neni zbyti, takze treba ja si to nepamatuju ![]()
Protoze se pohybujem hodne v J Cechach a svou GPS nemame(tu potrebuje doma tatinek na praci :-), tak zde lovime pouze pomoci napovedy a leteckych snimku… prijde nam to dokonce zabavnejsi
nic proti GPS
Snad tu nekoho nepobourim…
Taktez hledam bez GPS, zatim. Popravde receno, ac jsem zatim nasel jen pet kousku (obycejne), tak jsem dosud nepochopil k cemu to GPS pri hledani vlastne je, ze. Ale nejspis si ho presto koupim.
GPSka slouží zejména k tomu, abys na multikeších nemusel pořád vytahovat počítač s mobilním internetem :))
Je též záchranou ubohému linuxákovi, jenž nemá na čem rozběhat GoogleEarth a mapy.cz/atlas.cz mají ortofota jen v Praze.
Google Earth, alespon ve Free verzi, stejne mimo vetsi sidla moc neposlouzi, nedosahuje obvykle zdaleka detailu jaky poskytuje treba mapy.cz. // A kdyz se ti na ortofotce ukaze jeden kulaty zeleny strom uprostred husteho lesa, zjistis, ze bez GPSr to prece jen vzdycky nejde :]
mapy.cz mají ortofota i mimo Prahu.
bez tehle adresy bychom nebyli tak uspesni…takze tu dekujem firme Geodis (Brno) ![]()