Nápověda

Chtěl jsem se zeptat kde najdu na stránkách autora keše nápovědu,sice jsem našel už 15 keší v pohodě,ale teď by se u jedné hodila. Díky CITA

Pod popisem kese je napsano "Additional Hints (Decrypt) ", a kdyz na DECRYPT kliknes, tak se ti ukaze napoveda v citelne podobe (pokud tam nejaka je, povinne to neni). Vetsinou pomuze, nekdy rozzuri :-).

Najdeš v batohu vytištěný popis cache, vezměš tužku a s pohledem na konverzní tabulku vyluštíš ten písmeno-zmatek pod nadpisem Additional Hints (Decrypt) :slight_smile:

Jeste praktictejsi je v pripade papiru naucit se cist a psat cryptem zpameti. :smiley: Ale nekdy to ma zase nevyhodu, ze clovek precte nejake podstatne slovo nahodnym pohledem, aniz by jeste chtel. :frowning: Cnx cbzhmbh ance. mnqar zrmrel narob wrqab pv qir ilpcnixbin fybin an mnpngxh n xbapv irgl.

Vyhoda ci nevyhoda, clovek se to casem uci, aniz by se o to snazil. Mezi nama, kdo ze zanicenejsich lovcu treba jeste nevi, co je to napriklad cnerm ? :]]

Zaniceni lovci napovedy pouzivaji az po hodine bezvysledneho hledani a kdyz uz neni zbyti, takze treba ja si to nepamatuju :wink:

Protoze se pohybujem hodne v J Cechach a svou GPS nemame(tu potrebuje doma tatinek na praci :-), tak zde lovime pouze pomoci napovedy a leteckych snimku… prijde nam to dokonce zabavnejsi :slight_smile: nic proti GPS :slight_smile: Snad tu nekoho nepobourim…

Taktez hledam bez GPS, zatim. Popravde receno, ac jsem zatim nasel jen pet kousku (obycejne), tak jsem dosud nepochopil k cemu to GPS pri hledani vlastne je, ze. Ale nejspis si ho presto koupim.

GPSka slouží zejména k tomu, abys na multikeších nemusel pořád vytahovat počítač s mobilním internetem :))

Je též záchranou ubohému linuxákovi, jenž nemá na čem rozběhat GoogleEarth a mapy.cz/atlas.cz mají ortofota jen v Praze.

Google Earth, alespon ve Free verzi, stejne mimo vetsi sidla moc neposlouzi, nedosahuje obvykle zdaleka detailu jaky poskytuje treba mapy.cz. // A kdyz se ti na ortofotce ukaze jeden kulaty zeleny strom uprostred husteho lesa, zjistis, ze bez GPSr to prece jen vzdycky nejde :]

mapy.cz mají ortofota i mimo Prahu.

bez tehle adresy bychom nebyli tak uspesni…takze tu dekujem firme Geodis (Brno) :slight_smile: