..koukám, že jestli to s tou reklamou půjde takhle dál, tak se budu za chvíli bát vodevřít olejovky, že na mě místo ryby vykoukne logbook B)
[/quote]
Také si myslím že v proslední době je propagace geocachingu skoro přehnaná možná je to dobře:| ale co když geocaching už nebude takoví jaký byl ? dyď za chvílí každej druhej mudla bude vědět o tom co na jistém místě pohledáváš. A taky mě stále více prekvapuje kolik lidí o tom vý:|
No teda, takovouhle kabelu bych nechtěla ani zadarmo. No, myslím si, že většinu těch, kdož si pravidelně kupují časáky tohodle typu, geocaching omrzí po čtyřech keškách nebo je ani pořádně bavit nezačne.
Já nevím co blázníte, nedávno si tu pánové-kačeři posteskli, že holek je v geocachingu málo, tak se jim redakce JOY rozhodla trochu pomoct a nějaké slečny-kačerky jim sehnat…
Me by zajimalo, jestli clanek o hledani toho chache nebo jak se tomu rika je soucasti ty "sokujici zpovedi 3 prostitutek", kterou inzeruji na 1. strane..?!?
Řekl bych že typickou čtenářku tohoto plátku geocaching rychle přejde až bude muset jít pro cache mimo cestu nebo prolézt ležením bezdomovců. Ale lovit v tomto oblečení třeba [cache]GCW7NT[/cache] by byl dobrý úlet, mohlo by se to na nějaké terénní cachi udělat jako dodatečná logovací podmínka :D.
(No co, také mi bylo řečeno že jsem lama když chodím do přírody a nemám maskáče, kanady a usárnu. Nebo že jsem blb když jezdím místo na MTB na starém Favoritovi s berany. A je mi to, Halík, co? Je mi to jedno!! :D)