Našel jsem cache, ale není kde zalogovat!

Stala se mi zvláštní věc: byl jsem dnes na výletě se syny a na jednom hezkém místě jsem si uvědomil, že je zde i jedna cache, tu informaci jsem měl už z dřívějška, dokonce jsem si přibližně pamatoval i hint. I bez GPS jsme ji po chvíli pátrání objevili, uvnitř úplně nový logbook č. 6, kam jsme se zapsali. Teď jsem chtěl odlov zalogovat i na webu, ale podle názvu jsem cache nenašel, ani v mapách není. Kdybych o keši nevěděl již z dřívějška a nejednalo se o logbook č. 6, tak bych měl za to, že jsme vyhmátli ještě před publikováním, ale tohle??? GC kód jsem si neopsal, mám dojem, že tam ani nebyl.

Dělá to na mě dojem, že keš byla nedávno obnovena, ale v tom případě by měla na webu být z dřívejška.

Tak co teď???:o:o

Možná byla už archivována, ale ještě je na místě :smiley:

Možná byla archivována a owner se ji chystá obnovit. Archivovaná keš se na mapě samozřejmě neukazuje.
Počkejte pár dní a třeba se objeví.
Jinak… archivovanou keš můžete dohledat například v profilu některého kačera, který ji odlovil nebo v profilu ownera. Jestliže se dostanete na její listing, tak by pravděpodobně bylo možné se zalogovat i před "odarchivací".

Ano, i u archivované keše lze logovat nálezy. Keška se akorát neukáže na mapě. Listing však přístupný je, i když s obtížemi.

Kromě toho, že může jít o archivovanou keš, ještě by to mohlo být finále mysterky či mutikeše.

Díky za názory, přikláním se k tomu, že jde o čerstvě obnovenou keš, čemuž napovídá i onen nepopsaný logbook č. 6 a zcela prázdná škatule. Měl jsem jen za to, že i archivovanou keš v mapě uvidím. Že by se jednalo o finálku mysterky nebo multiny vylučuji, počkám pár dní a uvidím.

taky to muze byt PM only cache

Tak se zeptej, když si měl "informaci z dřívějška", co to bylo za keš… Beztak se jedná o souřadnice nějaké mysterky, které putují tichou poštou, a nakonec člověk ani neví, co odloví, no to je už vrchol :wink:

já bych se zeptal, ale už si nepamatuju, kdo mě to navedl. :slight_smile:

Jinak široko daleko žádná mysterka ani multikeš není.

Nakonec si budu připadat jako nějaký geosyčák… :frowning:

A nebo zasli aspon priblizne misto, a my koukneme do mapy vylustenych kesi… :wink:

Hele a neblbne Ti jenom nová (beta) mapa - koukni se i na tu starou;)

Taky to nemusí být keš z geocachingu. Třeba je to z jiné hry např. opencaching atd…

Taky mě napadl opencaching. Ale to by asi v kešce nebyl už šestý logbook. Troufám si odhadovat, že openchaching v našich luzích a hájích není tak populární. Když koukám, jak jsou navštěvované ty nemnohé opencache v mém okolí, tak by asi hodně dlouho trvalo popsat pět logbooků.

Zrovna minulý týden se mi stalo, že jsem šel u nás hledat poměrně novou kešku. Než jsem se po nálezu pokochal rozhledem a pořídil pár fotek, tak už mi robotek hlásil, že našel další keš. Podivil jsem se tomu. Opravdu tam o pár metrů dál byla sklenička od vitaminů a v ní papír, na kterém byl tři nebo čtyři dny předtím někdo zapsán. Takové nečekané STF něčeho, co jsem však na serverech opencachingu nenašel. Tedy, kdo ví, co jsme vlastně našli?

Nám se to taky stalo. Naštěstí jsme věděli komu patří. Našli jsme ji na jeho profilu a normálně zalogovali. Do týdne byla odarchivovaná a už je zase na mapě.
Owner se tehdá ukvapil, když mu tam kolega se 49nálezy napsal logem typu:Needs maintenance-zničená.

souřadnice jsou přibližně N50°43’40.134", E015°33’40.256", cache měla název Kotel a nachází se u tzv. Jájiny vyhlídky - vyhlídka na Horní a Dolní Mísečky, Zlaté Návrší, Kotel a Medvědín poblíž biatlonové střelnice v běžeckém areálu Mísečky.

[cache]GC27T6Q[/cache]
Asi to bude tahle.

Jestli je vyřešeno, je zvykem vlákno zamknout B)

bohužel ne…

A není to finálka pana prstenu ?

Zkus hezky napsat reviewerovi, ať se Ti podívá do své mapy…
Jen doufám že to není nějaká mysterka - no aspoň BFkáři budou mít radost :wink:

Klidně bych věřil tomu že sis pro logování vybral schránku nějaké táborové hry nebo šifrovačky… :smiley:

táborové hry nebo šifrovačky??? to se mi nezdá, cache měla všechny náležitosti, jaké má mít, včetně loga atd. Finálka pána prstenů to taky nebyla, tam by mělo být CWG, v této nebylo nic a podle listingu by měla být trochu jinde. Mysterka, jak už jsem psal, široko daleko žádná není s výjimkou právě Pána prstenů.

Asi nejrozumnější bude nápad napsat reviewerovi.

Díky všem za názory a rady, téma zamykám.