To bude zřejmě myšleno jako info pro náhodné mudly a takové ty geo-pologramotné, u kterých by pak ty věci skončily svou cestu. Kdo ví o co jde, ten to ignoruje.
Onehdá jsem našel v keši pěkný GC a v pouzdru u něj bylo napsáno NEODNÁŠET. Tak jsem si taky vydedukoval, že je to právě hláška pro blbé mudly a jejich ratolesti a hned jsem si ho vzal. Pak mě překvapilo, že nešel zalogovat, neboť ještě nebyl iniciován. Nakonec jsem se dozvěděl, že šlo o dárek pro majitele keše od kamaráda. Takže došlo na omluvu a doporučený dopis.
Zajímavý postup, pravda Třeba by tak někomu šly vrátit peníze, nechat v keši litr s papírkem - ZANECHTE V KEŠI…
Tak už takhle mi jednou kamarádka dala peníze, co mi dlužila za poštovné při hromadné objednávce. Šlo sice jenom 30 Kč, ale vydrželi tam pěkně dlouho, než jsem se tam dostal.
viz [cache]GC24Y5F[/cache]
Upřímně řečeno, nechápu, proč je v keši GC [gc]TB3DFK1[/gc], který se nemá odnášet…:o Nebo tam fyzicky není? Pak už to vůbec nechápu.o
Ve Zlíně je keška THE SHOW MUST GO ON (odkaz mi nějak nefunguje) který byla na frekventovaném místě a byla pernamentně vykradená. Takže Tam byl kód z GC a kdokoliv to našel tak si jej mohl zalogovat a pokud tam nebyl logbook tak to sloužilo zároveň jako kontrola.