Nastavené kraje

Milé kačerstvo,

právě jsem dokončil nastavení krajů pro celou ČR a v nejbližších dnech proběhne pouhá kontrola nastavení, neboť jsem se během svého několika týdenního trápení setkával s případy, kdy byla cache uložena např. v Moravskoslezském kraji a byla přitom mylně označena jako Jihočeská. Podobných případů bylo poměrně dost, proto bude provedena ještě drobná kontrola.

Nicméně. Kolizní označení ownerů, kdy cache leží poblíž hranice kraje a je mylně označena za vedlejší kraj nejspíš řešit nebudeme, neboť takových případů je poměrně dost a bylo by těžké je všechny opravit. Nehledě na fakt, že do budoucna to bude zas stejné, neboť tyto drobné chyby vytvářejí samotní owneři.
Při pochybnostech kam patří daná cache, doporučuji kouknout na mapy google, kde jsou všechny hranice krajů krásně vyznačeny.

Takže již můžete zvesela využívat nastavené kraje např. při stahování PQ apod.

Závěrem bych rád poděkoval kolegovi TrainTour, který mi v závěru značně ulehčil práci uděláním skriptu pro GM, díky čemuž jsem tuto činnost zkrátil o cca. 3-5 dní.

Myslím, že BR by měl být odměněn pochvalou před nastoupeným kačerstvem .:stuck_out_tongue:

Taková slova samozřejmě potěší, ale nebyl to zdaleka ten důvod, proč jsem se do toho pustil. Hlavním hnacím motorem pro mě byl fakt, že mě od přírody štve, když něco nefunguje tak, jak by to mělo fungovat. A přitom je obecné řešení tak jednoduché.

Holt jsem se v tomto případě vydal tou složitější cestou, ale s pomocí od GS se v tomto případě moc počítat asi nedalo.

Kdysi dávno jsem toto téma tady otevřel a tudíž díky VŠEM o snahu i praktické kroky. Díky BR i TR. Je smutné, že GS nedokáže takovou maličkost podpořit.

Taky děkuji za tu spoustu práce.

No tak to klobouk dolů. Pěkná práce. Ale napadlo mě, zda není možnost obeslat ownery hromadně přes mail ke kontrole krajů. Pak by se nemusel BR věnovat řekl bych dost únavným úpravám za ownery a nechat na tom spoustu času. Dík za tu práci.

Take klobouk dolu, diky za asi piplavou praci.

dobrá práce, dík! I když sám jsem si to u všech svých nastavil hned, jak to povolili :slight_smile: