Nastavení Proxy dle IE

Hledal jsem, ale nenašel…
Šlo by doplnit možnost nastavení proxy podle IE? Zkouším provozovat Geoget kompletně pod Dropboxem a zdá se, že vše funguje, až na to, že na jednom PC se připojuji přes proxy a na ostatních ne, takže to musím přepínat ručně. Díky.

Edit: tipuju, že stejný problém musí mít i portable verze na flasdisku používaném mezi různě připojenými PC

Zkusím to se svým dotazen ještě jednou… díky.

Dplnit lze leccos (aniz bych autora k cemukoli nabadal). Ale proc zrovna podle IE a ne podle neceho jineho? A kdyz podle neceho jineho, proc ne podle dalsiho programu…? :wink:

Poznamenal jsem si.

taky by urcite nebyl problem na to napsat jednoucelovy skript ;:slight_smile:

To taky neni spatny napad :slight_smile:

Ale ja tomu docela i rozumim. On dneska uz i ten Firefox a Chrome (A kdo vi co jeste) umi prebirat nastaveni proxy z IE. Ono nejde o to IE pouzivat, ale spise o to, mit to nastaveni na jednom miste.

tak ja na to juknu.. to bude beztak nekde v registrech..

uz jsem dlouho zadnej skript nepsal :smiley:

Ale ja tomu take rozumim. Nemusi se to nastavovat pokazde, kdyz se prijde s USB k jinemu PC, … :slight_smile: Mne to spis pripada jako malickost.

mikrom: ono je to par zaznamu v registrech a pokud by to mel byt script, pak asi ggs spousteny vzdy pri startu. A to bych rekl, ze je rozumnejsi udelat rovnou v GG. (A da se to udelat i davkou v Combine :))

btw vysla nova miranda a koukam na changelog a:

:slight_smile:

Ono je na to dokonce ve Windows i API, coz je asi trosku spolehlivejsi, nez se hrabat v registrech. :wink: