Tvořila jsem teď šperky pro jednu neziskovou organizaci a tak mě napadlo, že by to šlo i s ještěrkou. Tak tady je ukázka, jak to dopadlo. Od každého mám zatím jen jeden kus, ale kdyby byl zájem, přidělám. Doba dodání kousků, které bych dodělávala je nejpravděpodobněji do týdne, ale teď jsou svátky, tak spíš do 14ti dnů. Materiál jsem objednala, ale nevím jak tak tenhle týden pracují…
Nejsem tvůrce, ale řekla bych, že je to potisknutý papír zalitý pryskyřicí. Je to celkem jednoduché a hezky to vypadá. Pokud to je takhle dělané, tak se tam dá vlastně dát jakýkoliv obrázek a vytvořit tak zajimavý geoset - ještěrka, logo GC, ikonky krabiček atd.
Blexa: tisknuto na termosublimační tiskárně, je to jako fotka, akorát tomu vůbec nevadí voda. Tiskne to stylem, že to dává přes sebe čtyři vrstvičky fólie. Následně je obrázek zalit pryskyřicí.
vin-lin: píšu si
kromanonec: jj, je to přesně tak jak říkáš, můžu tam dát jednoduše jakýkoliv obrázek.
No logo GC vídám dost často a pochybuju že to mají všichni povolené… Když mi někdo dodá obrázek, že ho tam chce, tak mu šperky s tím obrázkem udělám, je mi celkem jedno kde ho vzal.
Je to veliký, viz první foto. Na druhé fotce je průměr 6mm bez okraje, zatím bez ještěrky, asi by to šlo, ale bude to dost piplačka, vystřihnout kruh o průměru 6mm, … Pak jsem ještě našla průměr 10mm, ale je to druhej konec republiky a chtějí poštovné 35 korun, nic jiného tam teď nemám v plánu objednávat, takže by jeden pár vycházel na 75 korun, popř. dva na 115, …
Foťák je dost těžkej, a mě se dost klepou ruce, tak je to mázlý, sry..
Škoda, něco takového jsem sháněl ženě k narozeninám před 14 dny. Nakonec jsem koupil přívěšek ještěrku.
P.S. Tohle píšu hlavně abych toto vlákno lépe našel. Přeci jenom narozeniny má žena každý rok a navíc jsou tu také vánoce:D
Ahoj, tak jak jsem slíbil, tak se ozývám.
Měl bych tedy zájem o 2 ks řetízků s přívěškem.
Jak to provedeme? Pošleš poštou a já uhradím na dobírku vč. poštovného?
Nebo jiný návrh?
EDIT:
Teď mě napadla otázka:
Dalo by se místo ještěrky umístit tam naše logo zde z fóra?
Samozřejmě není podmínkou, spokojíme se i s ještěrkou původní, ale bylo by to fajn…