Navigace MIO

Mate nekdo zkusenosti a navigaci MIO?
viz http://www.aukro.cz/item1202117210_prehledna_navigace_mio_100_stav_v_zaruce.html#gallery.[color=brown][/color]

Já mám Mio Moov 370 a výckrát bych si MIO nekoupil. S přístrojem jsem spokojenej, ale podpora ze strany výrobce je hrozná. V ceně byly dvě aktualizace zdarma, první jsem udělal hned po rozbalení a když jsem udělal druhou, ak sem zjistil že na Českou republiku se vys… Takže mám mapy 10/2008 a MIO se k aktualizaci nemá.

MIO jede na WIN CE (většinou CE5.0) a jde tam po "mio unlocku" nahrát jakýkoliv SW(Ideálně pak asi IGO, protože umí regulovat podsvícení navigace)… Jen je to horší s rozchozením tohoto řešení a taky je to z hlediska komfortu horší v případě, že má navigace třípolohový přepínač ON-OFF-RESET… Bližší informace podá strejda google…

Ale jinak - MIO doporučuju nebrat, toto řešení je vhodné pro ty, co MIO mají…

tak dik za info, budu se jim ve vyberu vyhybat, ale stejne asi navigaci pro GC nesezenu doku za tri roky nedodelam skolu a nevydelam si na ni, momentalne za ni proste nemuzu dat vic jak 1000 a i to je pro me celkem vysoka castka :frowning:

V tom případě to chce, pokud máš telefon schopný alespoň javy, nebo lépe s nějakým OS, koupit BT modul - stačí ti na to někdy i jen 600Kč.

Mam Nokii 1600 a Nokii 2630 :confused:

… a navic BT modul ti nezere baterku v mobilu/PDA. :wink: GPS chip je dost energeticky narocnej.