Potřebuji poradit, jakou používat auto-navigaci pro Android, která je pokud možno zdarma a umí pracovat s offline mapami.
Resp. takto, zkouším navigaci AndNav2, umí s Openstreetmapami, což mi vyhovuje, jenže kde mohu stáhnout openstreetmap pro ČR?
Ano, lze použít Mobile Atlas Creator - označím oblast vygeneruji - ovšem to trvá přííííšerně dlouho!! Jenom pokud vyberu Prahu, tak to hlásí práci asi na 200 minut. A to bude jen Praha ve dvou přiblíženích.
tedy podotázka: Lze někde stáhnout komplet balík openstreetmap území ČR, pro auto-navigaci AndNav?
Dík. Na to už jsem narazil, ale děsí mě to datum 2009-03-07 - přeci jenom tyto mapy zaznamenali boom až v posledních letech.
13 je malé no - asi nouzovka jde, ale přeci třeba ta Praha dle toho nic moc
zdravím .. k těm navigacím, dá se u Navigonu nějak nastavit aby mě na mapě ukazoval GPXka? mám pocit že sem o nich něco četl že tam je podpora, ale zajímá mně jak nastavit aby mě na obrazovce ukázal když kolem něčeho projíždím
Aura (Sygic) se mně zdá taky jako dobrá navigace, ale to trasování oproti TomTom navigací je pořád celkem nic moc TomTom prostě vybírá lepší trasy mně přijde. Snad se brzo pro Android objeví. Prý je to v plánu…