Prosím o radu. Jsem začátečník a chtěla bych zprvu co nejlevnější navigaci. Nejlépe do 1000. Může mi někdo poradit třeba i s programem, který by se dal do tel. s GPS? Budu vděčná za radu. Diky
Doporučuji GPS modul spojitelný s telefonem přes bluetooth a pak mapovou navigaci typu JAVA - Trekbuddy
Jestli jsi zaregistrovaná na Aukru, tak kontaktuj Redhatika. Prodává za velmi slušné peníze starší PDA navigace kompletně s mapami Evropy.
Díky moc za radu. Redhatika jsem na aukru nenašla :(. A ta JAVA - Trekbuddy je ke stažení zadarmo? takže by stačilo přikoupit GPS modul?
Prvních 100 keší jsme odlovili jen podle map a na těch dalších 900 jsme si koupili GPS modul k telefonu za 600,-Kč. Až teď jsme povýšili na Garmina300 - z druhé ruky. Takže pro začátek určitě doporučujeme GPS modul.
Tady mas odkaz na toho uzivatele
http://www.aukro.cz/show_user.php?search=redhatik
Nedávno jsem kupoval začínající kámošce turistickou navigaci Garmina Etrex H. Je to navigace sice bez map, ale proti modrému Legendu je mnohem přesnější. Ale cena přesahuje tvůj limit - stála 1700,- na Pixmanii a nevýhodou je, že v balení nebyl datový kabel (cca další 400,-).
Pokud mas telefon s GPS tak uplne staci nainstalovat Handy Geocaching, je to uplne zadarmo. Pouzivam jen mou nokii N85 s timto programem a nestalo se mi ze bych s tim nejakou kes nenasel..
Dívala jsem se na net a ten program vypadá moc dobře a srozumitelně … opravdu se mi líbí. Mobil s GPS nemám, musím vše pořídit. Takže se ještě zeptám: musí tel. něco podporovat k tomu , abych tam Handy Geosaching nainstalovala?A jde kombinace taková, že bych tento program nainstAlovala do tel. bez GPS a gps měla externí přes bluetooth? JSTE MOC HODNÍ.VŠEM DÍKY ZA ODPOVĚDI.FAKT S TÍM ZAČÍNÁM, TAKŽE SI KAŽDÉ RADY CENÍM ![]()
Musí podporovat Javu.
Používal jsem HTC-Wing (730) a BT modul eVolve goTraxx a nešel mi Handy Geo v kombinaci s externí GPS… takže jsem Handy používal jako zdroj informací o keších a hledal s jiným programem, který se mi spároval bez problému - a měl i mapy
Ale to už je opravdu dávno.
Dodnes mám HG jako rezervu, kdybych se octl někde, kde nemám čerstvé GPX či POI v Oregonu. Ale ještě se mi to nestalo…
Tak jsem bádala a dnes koupila u Redhatika navigaci za 1500,- a mám to bez starostí. Ty veškerý údaje mě natolik zastrašili, že jsem měla strach, že koupím něco co nezvládne splnit mé požadavky. Děkuji mockrát za všechny rady . TEĎ SE DO TOHO MŮŽU VESELE PUSTIT ![]()