Zdravím.
Už delší dobu se rozhoduju pro koupi klasické GPSky pro to abych si mohl užít geocaching.
Chtěl jsem se proto zeptat, jestli existuje navigagace, kam se zadávají přímo waypointy z geocaching.com
Vyplatí se to vůbec kupovat? Protože v telefonu můžu mít jak dejme tomu Hendy geocaching a ještě i TomTom. Nebo existuje něco takovýho i na klasickou navigaci? (momentálně mám SE P1i a modul od Nokie a tam to jede v pohodě obojí)
Já chodím i jezdím s Coloradem a vyhovuje mi. Na druhou stranu jsem nikdy žádnou autonavigaci neměl, takže těžko porovnat.
Projdi si recenze na navigovat.cz a zdejší vlákna. Zatím jsem pochopil, že tvé kritérium je abys mohl posílat body do GPSky z webu a to mi připadá trochu málo.
zalezi co od toho ocekavas, me treba plne vyhovuje PDA s BT modulem. na geocaching je pro nej nepreberne mnozstvi programku a na plnohodnotnou autonavigaci treba TomTom nebo IGo. Zas na druhou stranu to neni tak odolne jako outdoorove navigace a je treba vice resit vydrz baterky.
Oregon je fajn hracicka, ale za tu nehoraznou cenu bych ho nekoupil
no ale to není úplně tak špatnej nápad PDA. Má to windows, takže i případně jiné programy než pro kešing. Nemohl by jsi hodil link na nějaký proglámky? docela bych se podíval jak to vypadá na PDA