Ahoj kačerstvo,
již delší dobu mám v hlavě nápad na nové geocoiny, které ještě nejsou v oběhu a myslím, že je ještě nikdo nevytvořil. Nebudu chodit okolo horké kaše a řeknu to na rovinu.
Jednalo by se o coiny, které by byly ve tvarech řeckých znaků (písmen) a každá by měla svou vlastní barvu. Jak veliké by byly, to nevím, ale rozhodně ne jako "Micro geocoiny".
Co myslíte, byli byste "pro", aby tyto coiny šly do oběhu?? (výroba a náklady na geocoin jsou, co jsem se dozvěděl, drahé, tak aby to mělo smysl ;))
Kdyžtak posílám obrázek, jak by pár geocoinů vypadalo zepředu i zezadu.
Na tomhle neni co razit, takze odlitky. Ty sice vyjdou levneji, ale 100 ks stejne bude stat rekneme 15.000,-. Vic kusu dle mne rozhodne neprodas. Pokud vim nejvetsi serie v cechach se delaji okolo 500 Ks a to neni "pouhy nezajimavy tvar". K tomu pripocti naklady na ikonku a cisla, tedy $150+$150, tedy asi dalsich 6.000,- a jsi na 210,- za "nezajimavy" GC.
Zajímavý nápad, ale já osobně bych si něco takového taky nekoupila… možná zajímavě zpracovanou jednu minci s celou řeckou abecedou, ale samostatně určitě ne
Myslím, že by se to dalo vyřešit jedním vkusným geocoinem s kompletní abecedou a nějakým motivem z Řecka. Samotná písmena opravdu moc nezaujmou a těžko ufinancuješ celou abecedu
Taky by mě tahle série geocoinů nechala chladným.
Jako GC s kompletně uvedenou abecedou a nějakým zajímavým řeckým motivem k tomu by se o tom asi dalo uvažovat, ale jen jako pouhá písmena to nejspíš tahák nebude (leda bys je rozdával). Sběratelů co musí mít skutečně všechno u nás najdeš doopravdy pouze několik a mám i obavu, že písmenková GC by trpěla velkou úmrtností v keších protože by je za mince možná málo kdo na první pohled považoval
Já osobně bych do toho nešel ani se sponzorem, ale možná, že jsi podědil pár set tisíc (na celou abecedu) a nevíš co s nima