Návrh nových geocoinů (Řecká abeceda)

Ahoj kačerstvo,
již delší dobu mám v hlavě nápad na nové geocoiny, které ještě nejsou v oběhu a myslím, že je ještě nikdo nevytvořil. Nebudu chodit okolo horké kaše a řeknu to na rovinu.

Jednalo by se o coiny, které by byly ve tvarech řeckých znaků (písmen) a každá by měla svou vlastní barvu. Jak veliké by byly, to nevím, ale rozhodně ne jako "Micro geocoiny".

Co myslíte, byli byste "pro", aby tyto coiny šly do oběhu?? (výroba a náklady na geocoin jsou, co jsem se dozvěděl, drahé, tak aby to mělo smysl ;))

Kdyžtak posílám obrázek, jak by pár geocoinů vypadalo zepředu i zezadu.

z mého pohledu nezajímavé

Dle meho nazoru s timhle neuspejes.

Na tomhle neni co razit, takze odlitky. Ty sice vyjdou levneji, ale 100 ks stejne bude stat rekneme 15.000,-. Vic kusu dle mne rozhodne neprodas. Pokud vim nejvetsi serie v cechach se delaji okolo 500 Ks a to neni "pouhy nezajimavy tvar". K tomu pripocti naklady na ikonku a cisla, tedy $150+$150, tedy asi dalsich 6.000,- a jsi na 210,- za "nezajimavy" GC.

Nezajímavé, s tímhle asi neuspěješ. U mě určitě ne.

Zajímavý nápad, ale já osobně bych si něco takového taky nekoupila… možná zajímavě zpracovanou jednu minci s celou řeckou abecedou, ale samostatně určitě ne

Myslím, že by se to dalo vyřešit jedním vkusným geocoinem s kompletní abecedou a nějakým motivem z Řecka. Samotná písmena opravdu moc nezaujmou a těžko ufinancuješ celou abecedu :smiley:
Taky by mě tahle série geocoinů nechala chladným.

ne

Jako GC s kompletně uvedenou abecedou a nějakým zajímavým řeckým motivem k tomu by se o tom asi dalo uvažovat, ale jen jako pouhá písmena to nejspíš tahák nebude (leda bys je rozdával). Sběratelů co musí mít skutečně všechno u nás najdeš doopravdy pouze několik a mám i obavu, že písmenková GC by trpěla velkou úmrtností v keších protože by je za mince možná málo kdo na první pohled považoval :wink:

Já osobně bych do toho nešel ani se sponzorem, ale možná, že jsi podědil pár set tisíc (na celou abecedu) a nevíš co s nima :smiley:

co tahkle rovnou rytiny osobností? třeba Havla

Ok, díky za názory… Sice jsem očekával pozitivní reakci, ale co se dá dělat… Asi by to nemělo smysl toto vytvářet…
Zamykám..