Mám na mysli konkrétně neuvádět, že pixla je AMNOBOX, protože to některé zlomyslné mudly asi svádí ke krádežím. (Referovat by mohl Tom Klíčník a Radek Miták).
Neuvádět si to v listingu a ani to potom nikdo neprofláknout v LOGu!!
Co vy na to??
Mám na mysli konkrétně neuvádět, že pixla je AMNOBOX, protože to některé zlomyslné mudly asi svádí ke krádežím. (Referovat by mohl Tom Klíčník a Radek Miták).
Neuvádět si to v listingu a ani to potom nikdo neprofláknout v LOGu!!
Co vy na to??
Já naprosto souhlasím. Myslím, že stačí popis velikosti (micro/small/…).
Má někdo nějaký opravdu rozumný důvod, proč to uvádět?
Ja to teda ani nikam k zadne kesce doposud nenapsala… Neni duvod to psat do popisu!? Snad vime, co hledame, ne?
Co me napada, je predejiti falesnym poplachum “nasli jsme vicko piksly od zmrzliny, tak je asi cache ztracena”.
Taky je v zime sranda cist logy, jak kdo bojoval s podtlakem.
Mozna dotycny sbira jen originalni zelene boxy, ktere muze zpenezit v army shopu, a povrchove upravy cerna (les) a bezova (piskovce) ho nelakaji? Nebo je to brnenska zalezitost, krome mych vim o trech ammoboxech (neprestrikanych), vesmes v severni pulce Cech, ktere se uz par let tesi dobremu zdravi.
To máš pravdu, ale dá se to napsat rozhodně kultivovaněji než co je někdy k vidění.
Když někdo napíše, že našel víčko od zmrzliny a keš je v háji, tak podle tohoto popisu může majitel říct jo, je to možná ztraceno nebo ne, v krabici od zmrzliny to nebylo.
A o boji s podtlakem se dá taky napsat tak, že se neprozradí, jak přesně vypadá krabička.
Já bych spíš apeloval na něco jiného - pokud je keška přichycena magneticky a autor to v listingu nezdůraznil, tak to v logu nikdo neprozrazujte. A to samý pokud je na stromě - dá se přece psát v náznacích.
Spousta lidí nečte ani listingy, natožpak logy, ale ne všichni jsou takoví. Já si rád přečtu něco dopředu o místě i o tom, co tam zažili jiní kačeři, pak se na ni třeba víc těším :o). A pokud je keška přichycena magnetem, tak se o tom chci dovědět až ji půl hodiny nemůžu nalézt a sáhnu po hintu. Ne dřív z nějakýho neopatrnýho logu.
Tak koukam Harwey ze jsi to hodil i sem co jsme resili po ICQ, to je super;-) Doufam, ze si to hlavne prectou ti co takove logy napsali a pouci se:-(
No, ale abych neodchazel od tematu, jasne neuvadet ani kde je ani jaka je!!!