Ahoj kamarádi, kolegové,
Původně na dětskou výpravu jsem plánoval návštěvu jeskyní v lomu Chlum u Srbska s průvodcem. Jedná se o Srbskou jeskyni a Netopýrku, nacházející se u kešky http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=54a707dc-97f2-4efe-803c-6a844f3bd12e Jim Goff GCJMXQ . Standartně se tam člověk nedostane a proto je mi líto rušit průvodce. Proto se chci optat, nechcete někdo v neděli 5.10.08 v 10,00 jít na prohlídku těchto jeskyní? Je to vhodné i pro děti, třeba od šesti let. Za průvodce bude spelolog a moje maličkost. Skupina by měla čítat maximálně 20 osob, pak můžeme zajistit bezpečnost skupiny.
Pokud máte zájem, ozvěte se na [mail][email protected][/mail] . Je to velice zajímavé a vyzkoušené jak malými dětmi, tak dospělými geocachery.
Pozor, nejedná se o standartní komerční prohlídku a je velice pravděpodobné, že se vrátíte docela zašpinění. Dále je s sebou důležité mít čelovku a přilbu, alespoň cyklistickou.
A protože to průvodce dělá ve svém volném čase, je slušností mu dát flašku. Proto budu od přihlášených vybírat na lahev, kterou jsem koupil za 300,-Kč. To znamená, že pokud nás bude deset, každý dá …pokud dvacet, každý dá…
Těším se na vás. Ahoj Pitris
Hned jsem Ti psal… ![]()
Výborná záležitost, bohužel se mi nehodí termín. Ale určitě to bude stát za to (trochu závidím ;))
Jestli je to ta samá jeskyně, kde jsme byli s Pitrisem vloni 22.9.2008, pak tuto výpravu doporučují dva ze čtyř členů ProKesTom týmu … a to jen proto, že ti druzí dva tam nebyli.
Uz se tesime, krasne zarive oranzove helmy a celovky jsou pripraveny, jeste vybrat nejake speologicke obleceni ![]()
Cau uz jsem psal email moc se tesime, Misa ma jiz jeskynarskou horecku:)
Termin mi bohuzel take nevyhovuje, ale pokud by se to planovalo jeste nekdy v budoucnu, nadsene bych byl pro ![]()
Cauky, jen info pro ostatni, taky jsem napsal za dva cleny. t
Takové malé, velmi malé OT, prosba o pomoc - tipy:
Pro jednu kešku hledám šikovnou jeskyni (no, spíš víc jeskyněk). Raději malou, daleko od mudloprovozu, bezpečnou pro kačery i pro faunu/floru před kačery … Lokalitou vyhovuje krasová oblast 23,24,27,… čili okolo výše zmíněných jeskyní až po Lochkov). Hodila by se jeskyně v blízkosti jezera či rybníka. Nějaký tip sice mám, ale zatím nejsem plně spokojen. Pokud budete mít někdo tipy, uvítám je nejlépe mailem, ať tu neuveřejňujeme budoucí možné stage.
Tak bohužel skupina je uzavřena. Rád bych vyhověl všem, ale to opravdu nejde. Snad příště. Děkuji za zájem. Do děr chodíme docela pravidelně, tak se můžeme domluvit.
Ahoj
BYLO TO BEZVA. Díky! Pár nevalných fotek jest zde:
http://bororo.rajce.idnes.cz/Expedice_do_jeskyne_na_Chlumu_5.10.2008/
Děkujeme za bezva akci i za fotky.
Super akce, Misa rikal ze si to rada zas nekdy zopakne. Nemate jeste nekdo fotky, muzete je nekam nahrat?
Ahoj, byla to nádhera. Otevřel se nám svět, o kterém jsme předtím jenom četli. A opět se potvrdilo, že kačeři jsou bezva komunita.
Vzhledem k tomu, že jsme s sebou neměli našeho staršího syna (Crocky Jr.), tak případné opakování bychom jenom přivítali.
Fotky mi nevyšly, protože holt kompakt bleskne tak na oslavu narozenin, ale do jeskyně je to slabý a o dospělou zrcadlovku jsem se bál, tak jsem ji nechal doma. Bohužel…
Takhle krásně zabahnění jsme ještě nikdy nebyli! Díky a zase někdy na viděnou!!!
No proste parada. Deti to meli jako akci k oslave nalezu ctyrste kesky a opravdu nevim, cim tohle za dalsi stovku trumfnem. Rozhodne neberou nudnou zmrzlinu nebo dort. Diky.
Naprosto uzasna zalezitost:) Na zacatku jsem mel strach, ze se snad nezucastnime, protoze Misa se trosku vzpirala, ze se nikde plazit nebude. Nakonec byla nadsena stejne jako ja a malej. Diky Pirtisi za super dopoledne, fakt moc velka zabava. THX!!!
BTW: pokud mate nakou fotku, tak nekam vystavte. Dik.