Jedná se konkrétně o oblast Huta Voivozi. Pokud ano, ozvěte se prosím na email: info(zavináč)geocaching.cz - jde o pomoc s fotografiemi.
Díky,
Choze
Jedná se konkrétně o oblast Huta Voivozi. Pokud ano, ozvěte se prosím na email: info(zavináč)geocaching.cz - jde o pomoc s fotografiemi.
Díky,
Choze
Zitra vyjizdim ale nevim, jestli pojedu kolem, ozvu se mailem.
Pokud vím, tak v Rumunsku byl kačer mnovy. Ale ten byl někde v okolí Banatu a sem asi moc nechodí ![]()
Stejně takté účastníci rumunského eventu - např. chemic77, nan2002 atd., ale opět jako kolega netuším, zda v dané oblasti.
Byl jsem v Rumunsku a projel jsem jej poměrně dost, ale jméno oblasti mi vážně nic neřekne. Musel bych vědět cca. oblast kde to je.
Ale stejně si nejsem jist, že bych ti pomohl. Nicméně se do RO jednou vrátím… je tam krásně.
Mas recht, byl jsem tam trikrat a zazitky mam nezapomenutelny. Ale tato oblast me vazne nic nerika…
Jestli jsem to nasel spravne, tak je to cca 40Km vychodne od Oradey. Myslim ze kolem jela vetsina ucastniku evenu v Rumunsku.
Ano je to kousek od Oradey
Ahojky
Do Rumunska jezdim už léta, ale taky mne to nic neříká;)
Ja tam jezdim uz cca 15 let, pokud neco aktualne potrebujes, dej vedet, jedu nakonec az dneska v noci. Psal jsem ti maila ale zadna reakce.
Dostal jsem se k netu až teď. Díky za ochotu! Těm, co napsali e-mail už jsem odepsal.
Choze
Nevím, název mi nic neříká, ale mám mapu s cestou.