Díky za odpověď, chtěl bych se ještě zeptat na jednu věc jak udělám v premium účtu soubor gpx s okruhem kolem daných souřadnic cca. 30km? jaký je postup teď už přes dvě hodiny to zkouším a pořád nic nepomáhá ani toto wiki geocachingu, jaksis to nechápu, moh by mi někdo prosím napsat postup?
jestli myslis takovety klasicke, ktere ti chodi emailem,tak vetsinou se to nastavuje tak, ze ti to chodi v urcite dny,ktere si sam nastavis… kdyztak at me nekdo opravi, treba nevyuzivam vsechny moznosti
Je třeba to vyplnit (parametry query) a potom v přehledu kliknout v řádku tohoto dotazu na aktuální den v týdnu. Do několika minut je to v mailu (a také v přehledu ke stahnutí - jak dneska koukám na novinku!)
No, když teď zatrhneš neděli, tak by ti to mělo přijít obratem, řídí se to časem na americkém serveru, a tam teprve začíná nedělní odpoledne. Jestli ti to nepřijde, máš to špatně nastavené. (nebo to mají rozbité, ale to spíš ne)
pokud vytvoris pq a zatrhnes dnesni den, tak by ti to mělo prijit do par minut. pokud se ti tak nedeje, vyzkousej to jeste třeba zitra parkrat, pockej jestli se ti potvrdi zpozdeni a jestli nebudou vcas prichazet (hodinova zpozdeni) , kontaktuj se stiznosti groundspeak - jak jsem vyrozumel z jinych prispevku, oni to profoukuji nejakym restartem pq. a nezapomen jeste si zkontrolovat spamovy kos. a jeste další rada - doporucil bych posilat to na gmail.
Když potřebuji PQ jednorázově, většinou zatrhnu všechny dny v týdnu (abych nemusel přemýšlet, co je za den :D) a pod tím zvolím volbu "Run this query once then delete it". Vesměs přijdou během 5-10 min.
Díky moc za rady, byl problém u groundspeaku protože všechno mi poslal až o půlnoci, dnes jakmile zadám vytviřut PQ tak je to do těch 10 minut, jinač do jednoho gpx můžu dát maximálně 1000 kešek??? protože to je maxmimum kolik mě pustí .
jj max 1000, ale jeste pred par dny to bylo max 500, ted to nedavno zvestili (jeste ze tak) a pas jen 5 PQ denne, takze jestli si chces stahovat celou CR tak si to musis rozlozit na vicero dni
Takže už mi vše jede jak má ale jen v jedné věci mám ještě problém-vytvořil jsem si asi 6 PQ profilů a to byly takové pokusné ale už mi vůbec nejdou smazat zeptá se mě jestli to chci smazat ale stejně mi to nesmaže a tvoří mi to teď každý den nové soubory tímpádem mi to zaplní limit-všechny ty profily jsou přeškrklé tak nevím co to znamená ???