Názor na nový sigitem

Jsem už delší dobu přesvědčen, že už je čas na něco nového, co by nabídlo alternativu k CWG a když jsem si tak o tom dneska psal s wladem
slovo dalo slovo, padlo pár nápadů a wlado vyrobil něco, co si myslím, že by mohlo být zajímavé. Je to samo jen nástřel… ale myslím, že wlada (a nejen jeho) budou zajímat vaše názory či i nápady jak udělat nový zajímavý sigitem se sběratelským potenciálem. ;).

http://www.f4f.sk/SWG/P1100697.jpg

Možná by to mohly být mapky jednotlivých krajů a dala by se tak a skládat mapa CZ nebo SK… :slight_smile:

Bude to stát stejně jako CWG? :wink:

To je hezký… :slight_smile:

teď už jen dotazy:

Bude jen česko a slovensko, nebo i jiné státy? (mohla by z toho být hezký skládačka - slož si vlastní Evropu)

Budou různé barvy? slož si jedno-barevnou nebo barevnou Evropu :slight_smile:

Pozdravujem zo Slovenska :slight_smile: Ako pisal Ponik, toto je len nastrel, da sa urobit akykolvek rozmer, akykolvek text, rozne farby a samozrejme akykolvek stat. Cenu sa snazim dostat niekde okolo 0,50€ pri rozmere cca 6x3 cm.

Tohle se mi líbí výrazně víc, než cwg.

Mě se to taky líbí;) kdyby to bylo jako puzzle a zapadalo to do sebe mapka evropy nebo tak něco:D

Mně by se líbily spíš ty jednotlivé kraje…

nie je problem cokolvek, staci to dotiahnut do konca…

Kdyby to měla být mapa evropy, tak by bylo záhodno, aby lidé z jednotlivých států měli pouze svůj stát, tzn na území ČR by v krabkách občas byla např Francie, pokud by sem přijel francouz. Ovšem koordinace na "jednotném" sigitemu pro jednotlivé státy je asi utopie.

suhlasim… skor by boli asi zaujimave tie kraje…

kdyz bude i ve tvaru Transylvanie, tak jo B)

treba tvar CZ ci str. kraje nechci

to je pravda,to mě nenapadlo,kraje budou lepší:)

posli mapu, zajtra to mas hotove :slight_smile:

A nebudou uz lepsi okresy? Je jich prece jen vice nez kraju, takze by to bylo pestrejsi. ;):wink: Navic aby to byla dokonala skladacka, tak se musi dodrzet tvary pro vsechny stejne staty, kraje, okresy. Jestli to tedy bude delat vice vyrobcu nebo jen jeden.

Ako som pisal - mozne je cokolvek, toto je fakt len prvy hruby napad..

tak treba tady je docela dobre udelany obrys: http://scrapetv.com/News/Images/Transylvania%20map.jpg

Pár neuspořádaných myšlenek:

• Zajímavé to je, dřevíčka se mi zatím líbí více, voní.
  • Pokud by byly plastíky personalizované ve smyslu např. home coordinates, byl by problém s umístěním čehokoliv jiného.
  • Puzzle z okresů by se mi líbilo, jen varuji, že jsou okresy rozdílných velikostí a také velmi podivných tvarů, viz Praha-západ, Praha-východ, Brno-venkov, viz okresy od 2007.
  • Okresy jsou špatně rozpoznatelné, tj. oproti celému státu je to fakt rozdíl ve schopnosti tvar poznat.
  • Kraje jsou na tom trochu lépe, velikostně jsou však také nevyvážené, Středočeský je navíc děravý. kraje
  • Nevím, jak bych jako plzeňský patriot přežil zvýrazněnou Prahu =)
  • Jak snadno se povrch poškrábe?

vdaka za nazory. co sa tyka tvarov, laser reze s presnostou stotiny mm, takze tam problem nie je.. pomerove velkosti krajov (okresov) ja neovplyvnim :slight_smile: plexi uz nie je co byvalo, je ovela odolnejsie… vyskusam, otestujem, dam vediet..

btw: plast nevonia, smrdi… alel len ked sa pali… :slight_smile:

Líbí se mi to moc, zvlášť při cestách do zahraničí. Rozhodně bych vážně uvažoval o pořízení.