Ahoj,
zjistil jsem, že se mi na nové beta mapě nezobrazují nově založené keše.
Je to problém mapy nebo něco někde dělám špatně?
Na staré verzi mapy se zobrazují správně.
Díky,
Vl.
Ahoj,
zjistil jsem, že se mi na nové beta mapě nezobrazují nově založené keše.
Je to problém mapy nebo něco někde dělám špatně?
Na staré verzi mapy se zobrazují správně.
Díky,
Vl.
Už se to nakouslo v tématech všeobecně se týkajících změn - neděláš špatně nic, beta mapa prostě má zatím daleko k dokonalosti a velká prodleva při zobrazení nových keší je jedna z jejích nectností.
OK, díky.
Vl.
to sem se chtel taky zrovinka zeptat.. tak uz nemusim ![]()
cekam uz par dni jestli se mi nova kes objevi na mape na geocaching.cz
Hoj, pro tisk mapy s keškami jsem používal mapu na CG.cz, ale nyní se mi mapa nevytiskne a stránka je prázdná. Zkoušel jsem na Firefox i Chrome. Souvisí to nějak se změnami mapy na CG.com nebo mám hledat chybu u mě? Zkoušel jsem tisknout novou i novou beta mapu na GC.com, ale moc se mi to nedaří (tiskne mi to jen čísla kešek bez názvů). Poradil by mi někdo jaká je teď nejlepší varianta tisku mapy s keškami, tak abych tam měl názvy nebo alespoň GC kódy kešek (listingy si tisknu přes CacheList) ? Díky za pomoc
To bude spíše u tebe. Mapa na gc.cz funguje - ovšem otázkou je, zda se aktualizuje ![]()
Což o to, stránka s mapou mi funguje v pohodě, kešky se zobrazují, ale problém je jenom při tisku. Vytiskne to pár znaků, ale jinak prázdnou stránku… Dá se nějak vytisknout mapa na staré Google maps por geocaching, tak aby tam byly aspoň čísla kešek a k tomu seznam těch kešek?
Když selže vše, tak vyzkoušej tlačítko PrintScreen. Tak si vytiskneš alespoň aktuální obrazovku.
Máš v nastavení tisku zakliknuté, aby se tisklo i pozadí ?
Zkontroluj to a když tak napiš, ze kterého prohlížeče že to zkoušíš a jak se to chová v jiném.