Neaktivovaný TB

Zdravim,
dnes jsem našel TB. Chtěl jsem ho zalogovat, ale bohužel ještě nebyl aktivovaný. Tak jsem ze zvědavosti zkusil jít dál, jestli mě to pustí. A šlo to. Bohužel jsem se stal omylem jeho vlasníkem! Jde tato situace nějak napravit (původní owner asi ještě neměl čas na zalogování a já mu ho vlastně vybral). Track. číslo je: DQ7E5A. Díky za nějaké rady!

No tak to tedy vypadá, že jsi se právě stal šťastným majitelem nového TB protože …

Pokud někdo vypustil do světa neaktivovaný TB tak ty nemáš šanci zjistit kdo to byl (ledaže je v logbooku někdo podepsaný). Dokud se ti nepřihlásí jeho prvomajitel (měla by mu doma zůstat kopie TBčka a tím pádem by se ti s ní pak mohl prokázat) tak to neřeš a TB vypusť dál do světa. A jestli se ti začas přihlásí někdo kdo se prokáže jako majitel tak mu to TBčko docela normálně adopcí předáš :wink:

Ted se ale uz tezko dozvis, komu vlastne patri. Nicmene pokud to zjistis, tak ho od tebe muze adoptovat zpet …

NAŠTĚSTÍ je v popisu TB razítko majitele, takže jsem mu napsal a uvidím. Díky za radu :slight_smile:

Včera jsem taky jeden takový potkal, bohužel majitele se mi dohledat nepodařilo.

Já jsem před pár týdny taky u Louvru v Paříži vyzvedl nepřihlášený TB z Kanady, ale majitele se podařilo dohledat, vše dát do pořádku a teď si píšeme a jsou z nás přátelé. :wink:
http://www.geocaching.com/track/details.aspx?guid=e102196e-a73e-4c3c-a2a9-b89f6af96511