Nevim, nevim jak je to s automtickou aktualizací. Jako svou 100 kešku jsem si odlovila 8.9. v úterý odlovila referenční kešku a stále ve statistice nejsem, takže automaticky asi přepočet fungovata nebude. Nebo je potřeba ještě udělat nějaký krok, než se jenom zalogovat?
Tak když už jsem se ve statistikách objevila, mám za nickem cizinec? tuzemec?, zkusila jsem kliknout na tuzemec, aby bylo jasno, ale nic se nestalo. Jak nastavím, že jsem tuzemec? Díky za radu
Tak jsem se dival na referencni cache, ze bych odlovil dalsi, abych nebyl bezdomovec. Nahodou jsem narazil na cache [cache]GCR696[/cache] a [cache]GCZ5W9[/cache]. Jsou archivovany a posledni nalez maji v lonskem roce. Mozna by se mistni mohli poohlednout po nahrade.
EDIT: To je fofr. Kouknu sem za dve hodky a vyse zminovane cache v seznamu jiz nefiguruji. Davam palec nahoru!
Původně se to mělo nastavovat podle toho, co tam lidi sami nastaví. Ale protože tam někteří dávali nesmysly to jednou za čas po ověření nastavuju ručně.
Rád bych tě pozval na pivo abysis mne mohl "ověřit", ale Počernice jsou trochu z ruky. Na druhou stranu metod ověření je tolik (například adresa) že nevidím důvod proč by to mělo trvat tolik měsíců.
Tak jak je to prosím s cizinci a tuzemci - odlov 3 referenčních keší je asi nesmysl, protože to může odlovit i cizinec. Na druhou stranu, pokud mám vyplněné v profilu korektně bydliště, tak by to mohlo fungovat automaticky a admin by měl ušetřenou práci. Kdo tam má nesmysl, tak by byl homeless