Nechcete se stát součástí listingu?

Mám nápad na takovou malou kulinářskou cache, měla by obsahovat recepty. A jaké jiné, než geocacherské. Tak jsem vás chtěl požádat, pokud byste někdo byl ochoten věnovat v plen některý svůj oblíbený recept. Mohlo by to být v podstatě cokoli, včetně třeba oblíbené krmě po návratu z lovu, po návratu z lovu FTF ap, ale nic vysloveně jednoduchého, jako třeba chleba s máslem :slight_smile: Recept by měl obsahovat seznam surovin a postup přípravy, pokud by to šlo, tak i foto…
Vybrané recepty by se staly (v jisté podobě) součástí listingu cache, včetně svého autora, a zároveň odměnou pro nálezce v podobě brožurky vložené v cache jako bonus…

Díky předem :wink:

Co takhle můj osobní recept na houbovou polévku, který jsem úspěšně uplatnila už v Prima vařečce, a který docela "dostal" i exministra a astrologa Baudyše? Občas se nám stává, že když jdeme na kešky, tak místo nich najdeme houby…a někdy i jedlé:)

Klidně, jestli můžeš, tak mi ho pošli jako soukromou zprávu, myslím, že v místě uložení keše by mohlo být hub dost :slight_smile: díky

Co treba domaci "Sachr dort" ? … vcera jsem ho upekal po navratu z kocarko-kacerovani synatora .. :wink:
Je to desne jednoduchy a pritom dobry… :slight_smile:

A co takhle "Rozhuda s Pazitkou" [cache]GC113TF[/cache] alias "GOL-PP 1". Recept je jasne popsany a misto pro svacinku je s vynikajicim vyhledem do kraje. :smiley:

Pravda, jestlipak někdo chodí zalévat :slight_smile:

Klidně, jestli věnuješ receptík (třeba do soukromé zprávy), díky…