Nechodí meily z GC.com

Od 13.9. 2011 mi přestaly chodit emaily z GC při logu do mých kešek. Žádné změny v nastavení meilu ani GC jsem nedělal, lidi logujou a mě nedorazí ani čárka. Nevíte někdo nějaké moudro? Dík

Už se to tady řeší dlouho v jiném vláknu. Lidi doporučují změnit mail, že prý nechodí jen na seznam. Tak jsem si udělal mail na atlasu a nechodí stejně.

Já mám @email a nic. Koukal jsem do příspěvků ale vlákno nenašel, tak se omlouvám za doble.

@email.cz patří do stáje Seznamu.

Já to přehodila na volny a chodí v pohodě

…proč proboha všechny tyhle pofidérní lokální služby? Některé přímo patří Seznamu a u jiných je jen otázkou času, než třeba jen nasadí tentýž filtr (jak je v našich luzích zvykem). Proč si sakra neuděláte ten gmail?

Tak jsem to zkusil na firemní meil a uvidíme

Založení gmail účtu je přesnadné. Navíc nabízí jednu velkou výhodu: můžeš si stahovat e-maily z jiných schránek a při odpovědi na takovou zprávu možnost odpovědět "z původní adresy". To znamená, že pokud Ti někdo pošle zprávu na seznam a Ty na ni odpovíš z gmailu, jemu se bude jevit jako poslaná ze seznamu.

Protože na volným už jsem měla jednu starší už nepoužívanou adresu. Ale přemluvils mě, už to mám taky na gmail. A nevíte někdo, jestli se dají zrušit ty adresy ze seznamu? Už to zřejmě používat nikdy nebudu :slight_smile:

seznamackej mejl si nech na eshopy a jine aktivity ze kterych pak chodi spamy a gmail pouzivej jen na dulezity veci :slight_smile:

no, ehm, ja mam gmail a mam uplne ten samej problem, a relativne casto, cca stejne casto jako sem ho mel na seznamu, takze v domene to asi nebude :wink:

Já mám gmail a koukám, že na mé keši mám log s problémem a nevím o něm :(. Koukám na gmail a tam nic v poště a ejhle ony ty logy padají pro mě z neznámého důvodu do spamu. Žádné změny nastavení jsem na gmailu ani na GC.com nedělala.
To je pěkně v háji. Ví někdo co s tím?

vypisy logu mi na seznam taky nechodi cca posledni 3 tydny.
notifikace novych krabic na Vodafone email v pohode

Na gmailu ten dopis ve spamu vzít, označit že není spam a tím se udělá vyjímka ve filtru. Mělo by to stačit, minimálně do další změny ve fomátu mailu na GC B)

Asi po padesate…
…ve slozce spam si je oznac jako ze neni spam. Gmail se to nauci…

Já bych začal pomalu odebírat volební právo :smiley:

Už MI to chodí !!!
Totiš byl jsem včera v seznamu.cz a už chodí …
A co Vám … ?

Taky mi teď začínají chodit zprávy ze 17.9.

MV- Neřikej mi že že za to můžu Já :smiley:

Chodí chodí (už jsme u 18.9.). Akorát já jsem mezitím přešla na gmail:)