Jakozto cerstvy PM jsem si hned nastavil notifikace na domaci souradnice a centrum Prahy. Ze zacatku bylo vsechno v poradku, ale cca po 14 dnech jsem najednou zjistil, ze mi notifikace nechodi. Predevcirem jsem vsechny notifikace smazal a nastavil znova. Praha mi chodi, ale okoli domacich souradnic porad ne. Ted jsem zkusil pozmenit v souradnicich tisicinky, ale moc si od toho neslibuji.
Podotykam, ze notifikace mam zaskrtle jako aktivni a nastavene na prislusny typ logu. Chyba neni v preposilani na mobil, ale maily proste neprijdou vubec.
Těch příčin může být víc, taky jsem s tím měl ze začátku problémy.(jsem PM přez měsíc) A ze začátku mi dokonce PQ objednané ve 20:00 posílali ráno v 8:00, teď se všechno srovnalo, asi tím, že už se nepohybuju po těch stránkách tak chaoticky, klikal jsem na všechno na co šlo, protože jsem myslel, že dělám něco špatně.
Když aktualizuješ tu stránku, kde se zaškrtávají dny v týdnu pro odesílání PQ objeví se ti tam tučně aktuální čas a datum ?
To je známka toho, že už se PQ zpracovává, pokud je jich tučně víc než pět, už ti žádnou nepošlou, limit pěti notifikací denně je vyčerpán.
Včera jsem se vztekal, že mi to zase nejde a zjistil jsem, že jsem místo čtvrtka zaškrtl pátek.
I když občas je lepší zaškrtnout i okolní dny, jejich čas je posunutý.
Jinak pomocí tlačítka preview the search si můžeš výběr prohlídnout.
Edit: Nepletu si notifikace a PQ, jenom jsem zaměnil slovo, opraveno.B)
Mám podobný problém…prostě a jednoduše se stává, že mi nepřijde notifikace o nové keši a to jí mám cca 600 od baráku…docela mě to mrzí, protože si za to platíme a ono to tak nějak občas nefunguje. za poslední měsím mi nepšišly 4 notifikace o nové keši.
Ted jsem PM asi mesic a nejaky ten den, rek bych ze me prislo asi tak 50 az 60 % notifikacnich emailu co by me melo prijit. To je to tak mizerna sluzba, nebo mam proste jen smulu?
Totéž, co Abakus. Od listopadu 2006, co jsem PM, mi nepřišla tak 1-2 notifikace. Mám nastavený okruh 50 km od home coords na published, enabled, disabled a change coords. Prostě npb.
A máte nastavený ty notifikace na každý typ kešek zvlášť? Možná blbá otázka, ale pes by mohl být zakopaný i tady. Mě chodí teda všechno tak jak má, dokonce jsem musel zmenšit okruh z 10 km na 3 km, protože to furt jenom pípalo a člověk by se ani nevyspal
Tez konstatuji ze vicemene vzdy to chodi. Problem muze byt treba ze clovek nastavi tradicni, ona je publikovana mysterka a notifikace neprijde apod.
dalsi vec, jak je nastaven telefon, vim jen o metode euroteliho mailu, ktery je smerovan na mobil, nic lepsiho jsem zatim neobjevil
Samozrejme, ze mam. Proste dvakrat me notifikace prijde a jednou zase ne. Skoro bych rek, ze cim vyse je ona notifikace v jejich seznamu, tim spis dorazi
Pak se jenom divim co se obevuje v okoli za kesky o kterych "nic nevim."