Nechybi nekomu geovozitko?

Uz par dni pozoruju, ze je v Praglu na souradnicich N50°06.483 E14°32.859 na dost podivnem miste u vetracky do metra zaparkova asi vinova Felicie, vzadu s napisem "Sorry, jedu pro FTF" (SPZ tusim AKB 73-37 nebo 37-73) a pusobi pomerne opustene. Nechybi nekomu? :wink:

Ahoj,
nejsem si jista, ale nejake takove auto mel kacer eda na jednom eventu.
SPZku nevim, ale mam kus zadku vyfoceny kvuli tracking number.
Odpovida typ auta, barva i napis.

:D:D:D jj edova felda :D:D:D

nechybí někomu eda?

No je fakt, ze uz tu par dni nenapsal :smiley:

Já si říkal koho zas hledají ti potápěči v Orlíku…

Tak dlouho hledal … až se teď hledá .. že ona je v tom ta ženská !!

Dneska ale byl na gc.com… tak snad žije

nebojte Eda zije, ale auto definitivne needs archiving :slight_smile:

:D:D:D Včera majitel říkal že nechybí a jestli jí zloděj nastartuje budiž mu přáno :slight_smile:

Opuštěně vypadal i majitel. To ONA, ta čůza ho podrazila a opustila. :wink:

PS: dle neověřených zdrojů v jejím okolí již několik kačerů hledalo BF nějakou keš

PSS: ten nápis "Sorry jedu na FTF" teď působí poněkud komicky :slight_smile:

jen si delejte prdel, decka… je samozrejme moje, chudak nevydrzela presne pred tydnem vylet do Kutne hory (po natankovani na benzince 100m pred). Jinak diky Shebi Teamu za starost (ale stacilo si opsat trackovaci cislo a majitele zjistil dle toho), Lasicce za poslany mail, diky kteremu jsem se sem podival…I vsem znamym, kteri majitele potvrdili… :slight_smile:

V pondeli mi i volal MarHan, co to tam piplo za cache, ze o nicem nevi :smiley:

A neruste, jsem offline… V Kutne hore :smiley:

Tak mě napadlo, že trackovací číslo na autě může být zajímavý a docela aktivní zabezpečovací prvek, možná lepší než pískovaná čísla na okýnkách. Po krádeži vozu lze pak na GC sledovat, kam putuje. Třeba podle sloganu NAVŠTIVTE UKRAJINU - VAŠE AUTO UŽ TAM JE! :expressionless:

Tyjo, tak dneska uz tam nebylo! eda uz to nasel??! :))
Ono je tezky, kdyz clovek jezdi v pracovnich dnech denne kolem a nebrzdi, precist si trackovaci cislo. Ledaze by bylo velike jako SPZka ;))

Trhac: v tomto pripade spis navstivte nejblizsi cikanskou ctvrt :smiley:

To Trhac:
Bohuzel, nekdy to nefunguje. Viz:
http://www.geocaching.cz/forum/viewthread.php?forum_id=2&thread_id=13275&pid=178159